destroyer Payet Kostik Soda 25 Kg

846 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
849,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

destroyer Payet Kostik Soda 25 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PERKOM Satıcı Ünvanı: PERKOM BİLGİ İŞLEM TURİZM OTELCİLİK İNŞAAT GIDA TARIM HAYVANCILIK YATIRIM SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0728004431300013 Vergi Kimlik Numarası: 7280044313
    Bu ürün PERKOM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NOT Tırlara göre ambalaj farklılık gösterebilir. Kostik sodagranül (sodyum hidroksit granül), beyaz renkli bir pullardır ve higroskopiktir vesuda çözünür. Kostik soda granül, membran teknolojisi ile üretilennitelikli sıvı kostik soda buharlaştırılarak elde edilir. Kullanım Alanları Saf sodyum hidroksit, bozulmaolmaksızın 318 ° C’de eriyen renksiz, kristalin bir katıdır. Suda yüksek ölçüdeçözünür, etanol ve metanolde daha düşük bir çözünürlükle bulunur , ancak eterve diğer polar olmayan çözücüler içinde çözünmez. Sülfürikasidin hidrasyonuna benzer şekilde, katı sodyum hidroksidin suya çözülmesi ,büyük miktarda ısının serbest bırakıldığı aşırı derecede ekzotermik birreaksiyondur [12] , bu da sıçrama olasılığına bağlı olarak emniyet için birtehdit oluşturmaktadır. Elde edilen solüsyon genellikle renksiz ve kokusuzdur.Diğer alkalin solüsyonlarında olduğu gibi cilt ile temasında kayganlaşır. Sodyumhidroksit , aynı zamanda, yosun ve kostik soda olarak bilinir. Sodyumhidroksit, oldukça kostik bir baz ve alkali olup , proteinleri sıradan ortamsıcaklıklarında parçalayıp ciddi kimyasal yanıklara neden olabilir . Sodyumhidroksit, protik asitlerle reaksiyona girerek su ve buna bağlı tuzlar üretir.Örneğin, sodyum hidroksit hidroklorik asit ile reaksiyona girdiğinde , sodyumklorür oluşur: Genel olarak,bu gibi nötrleştirme reaksiyonları basit bir net iyonik denklem ile temsiledilmektedir: Güçlü birasit ile reaksiyonun bu türü, ısı yayar ve dolayısıyla egzotermiktir . Bu asitbazlı reaksiyonlar titrasyonlar için de kullanılabilir . Bununla birlikte,sodyum hidroksit, birincil standart olarak kullanılmaz, çünkü higroskopiktir vehavadaki karbondioksiti emer . · Asit kontrolünde, kötü kokuyu arıtmada, boruları temizlemede, pHdengelemede) · Yapıştırıcı olarak, ısı ile yapılan matbaa baskılarında, gazete kağıdında) · Sodyum Aluminat, Sodyum Siyanür, Silikat, PoliKarbonat, Titan Oksit, Zeolitüretiminde · En son üründe artiklari uzaklaştırmada, beyazlatmada · STTP, Sodyum Hipo Klorur, Sabun, Fırın ve Boru Temizleyici madde yapımında) · Sodyum Fenolate [ aspirin ve antiseptik] yapımında) · Yemeklik yağı arıtmada, meyve ve sebze kabuğu soymada, dondurmada · Yağ temizlemede, su arıtmada, ekipman temizlemede · Nişasta, Kostik, Su, Silikat: Birlikte Etiket Yapıştırıcı İmalatında · Nişasta, Kostik, Su, Boraks: Birlikte Oluklu Mukavva Tutkal İmalatında · Rafine ürünlerde asit kalıntılarını uzaklaştırmada, fenollerinçıkartılmasında, sondaj çamurunda pH dengelemede, sondajda kalsiyum vebakterisitleri uzaklaştırmada · Filtre Temizleyici (filtre havuzlarında) ve madenlerdeki asit unitesinitemizlemede, · Ayrıca kullanılan Sodyum Siyanür’ün pH değerini ayarlamada

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Form Toz
Geri Bildirim Ver