Demirdöküm Atromix 20/20 Kw (17.000 KCAL) Tam Yoğuşmalı Kombi

Ürün Bilgileri

Demirdöküm Atromix 20/20 Kw (17.000 KCAL) Tam Yoğuşmalı Kombi

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Kombi ürünlerinde montaj hizmeti alıcıya aittir. Yetkili servisler tarafından ücretsiz olarak verilmemektedir. Kombi montajının tamamlanmasının ardından bölgedeki gaz dağıtım firmasından uygunluk belgesi alınmalıdır. Bu belgeyi aldıktan sonra kombi markasının müşteri hizmetleri aranarak cihazın kullanıma açılması için ücretsiz servis talep edilebilir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • 3 farklı kapasite seçeneğiyle alana göre ısıtma çözümleri sunan Demirdöküm kombi akıllı ısıtma fonksiyonu ile ortamın anlık kapasite ihtiyacına göre alev modülasyonunu düzenler.
  • Yüksek verimli pompaya sahip olan yoğuşmalı kombi pompa hızını tesisatın ihtiyacına göre otomatik olarak ayarlayarak enerji verimliliği sağlar.
  • Atık gazı yeniden dolaşıma alarak çalışan tam yoğuşmalı kombi atık gaz salınımını minimize ederek çevreye duyarlılık gösterir.
  • Fan modülasyonu özelliğine sahip olan bacalı kombi, kombinin ısısına göre fan hızını ayarlayarak yüksek verimde çalışırken gürültü kirliliği oluşturmaz.
  • 20 kw kombi ısı transferi yüksek alüminyum-silisyum alaşımlı premix eşanjörleri sayesinde hızlı yanma gerçekleştirerek konforlu ısıtmaya sahiptir.
  • Kalorifer suyu ile kullanım suyunu ayıran çift eşanjörlü kombi tesisat içerisinde kireç oluşumunu engelleyerek ömrünü uzatır.
  • Demirdöküm Atromix 20 kw debi kontrolü sayesinde hızlı ve sabit sıcaklıkta su alma imkanı verir.
  • 51 desibele varan ses seviyesi ile yaşam alanı konforunu destekleyen sessiz kombi backlight ışığı ile ışıksız ortamda lcd panel üzerinden ısı ve göstergeleri takip etme olanağı sağlar.
  • Düşük doğalgaz sarfiyatı ile yüksek tasarrufa sahip A sınıfı kombi kullanım suyu verimliliği sayesinde su israfını önler.
  • Kompakt boyutları ile esnek montaj olanağı sunan beyaz kombi her alana rahatlıkla konumlandırılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Maksimum Isıl Güç 20 kW
  • Cihaz Tipi Yoğuşmalı
  • Baca Tipi Hermetik
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Eşanjör Sayısı 2
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Isıtma Kapasitesi 17200 Btu/h
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Demirdöküm 3284 Atromix 20 Kw (17.196 Kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi

Demirdöküm Atromix 20 kW tam yoğuşmalı kombi, kapalı mekânlarda iklimlendirme ihtiyaçlarına cevap verir. Sıcak su ve doğal gaz teminatını verimli şekilde karşılayarak fonksiyonel bir yapı sunar. Cihaz, yüksek performansını düşük enerji tüketimiyle taçlandırır. Tasarruflu özellikleri sayesinde ısınma ihtiyaçlarınızı giderirken bütçenizi de korumayı başarır. Güncel teknolojilerle donatılan ürün, farklı ısı modlarına sahiptir. Yaşam alanlarını ideal sıcaklık düzeyine getirir. Fonksiyonelliğinin yanı sıra şık tasarım ayrıntılarıyla da dikkatleri üzerine çeker. Modern çizgileri kullanıldığı alana son derece estetik bir hava kazandırır. Farklı dekorasyonlara uyum sağladığı için geniş kullanım alanına sahiptir. Demirdöküm Atromix 20 kW tam yoğuşmalı kombi, kompakt boyutları sayesinde dar alanlarda bile uyumlu bir yapı sunar.

  • Enerji Sınıfı: A
  • Renk: Beyaz
  • Boyutlar: 70x39x28 cm

Demirdöküm Atromix 20 kW Tam Yoğuşmalı Kombi Özellikleri

Demirdöküm Atromix 20 kW Tam Yoğuşmalı Kombi Özellikleri

Demirdöküm Atromix 20 kW kombi, ev ve ofis gibi kapalı alanlarda sıcak su, doğalgaz ve ısınma ihtiyaçlarını karşılayan bir üründür. Verimli kullanım özelliğiyle dikkat çektiği için son derece geniş kullanım alanına sahiptir. 20 kW kapasite, verimli performansı sayesinde iklimlendirme ihtiyaçlarına uygun çözümler sunar. A enerji sınıfında yer alan bu ürün, düşük elektrik ve yakıt tüketimiyle dikkat çeker. Faturalara katkı sağladığı için her açıdan tasarruf etmenizi mümkün kılar. Ayrıca tam yoğuşmalı çalışma şekli, çevre dostu kullanım için elverişli bir yapı sunar. Demirdöküm Atromix 20 kW tam yoğuşmalı kombi, debi sensörüne sahiptir. Sensör, verimi artırdığı için hızlı sıcak su temini sağlar. Musluğu açtıktan kısa süre sonra konforlu şekilde sıcak suya ulaşabilirsiniz.

Demirdöküm Atromix 17.196 Kcal Tam Yoğuşmalı Kombi Güvenli midir?

Demirdöküm Atromix tam yoğuşmalı kombi, güvenliği üst düzeyde sağlamayı başarır. Çift işlemcili anakarta sahip olan ürün, güvenli kullanım noktasında verimli olduğunu kanıtlar. Kontroller iki kademeli şekilde yapılarak olası problemlerin önüne geçilir. Ayrıca hava tahliye fonksiyonu da içinizin rahat etmesine yardımcı olur. İstenmeyen hava birikintileri sistemden tahliye edilerek konforlu bir yapı sağlanır. Cihazın yüksek basınç uyarı fonksiyonu da güvenlik detayları arasında yer alır. Çalışma sırasında tesisatta yüksek basınç oluştuğunda kontrol ekranı üzerinden uyarı verir. Kalitesiyle beklentileri karşılayan Demirdöküm Atromix 20 kW tam yoğuşmalı kombi, kolay bakım avantajına sahiptir. Ön kapak açılarak ürünün tüm bakım işlemleri sorunsuz şekilde tamamlanır. Dar alanlarda bile servis ihtiyaçları giderildiği için son derece kullanışlı bir yapı sunar.

Demirdöküm Atromix 20 Kw Tam Yoğuşmalı Kombiyi Kimler Kullanabilir?

Demirdöküm Atromix 20 kW, fonksiyonel özellikleri sayesinde hemen herkesin dikkatini çekmeyi başarır. Cihaz ev ve ofis gibi kapalı alanların tümünde kullanıma uygun bir yapı sunar. Kompakt ölçülere sahip olduğu için farklı büyüklükteki alanlara kolayca uyum sağlar. Cihazın ölçüleri 70x39x28 cm olarak hazırlanır. Yaşam alanlarında kullanım için ideal bir yapıda tasarlanır. Ayrıca kalorifer tesisatlarına da uyum sağladığı için pek çok farklı sistem için güvenle tercih edilir. Son derece konforlu olan Demirdöküm Atromix 20 kW tam yoğuşmalı kombi, 51 desibel düzeyinde ses çıkarır. Sessiz çalıştığı için herhangi bir gürültüye neden olmaz. Sürekli kullanım için uygun yapısı sayesinde her açıdan ayrıcalıklı bir deneyim vadeder. Işıklı LCD ekran ise kullanıcı dostu ayrıntılar arasında yer alır. Anlaşılır ekran her yaştan kişinin kolayca ayarlamaları yapmasını mümkün kılar. Demirdöküm Atromix 20 kW tam yoğuşmalı kombi yorumları gerçek kullanıcı deneyimlerini içerir. Değerlendirmeleri dikkate alarak siz de bu kullanışlı ve tasarruflu kombiyi Trendyol'dan zahmetsizce satın alabilirsiniz.