Crucial 16gb Ddr5 5200 Sodımm Cl42 (16gbit) Notebook Ram Bellek Ct16g52c42s5

1.999 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.039 TL

Ürün Bilgileri

Crucial 16gb Ddr5 5200 Sodımm Cl42 (16gbit) Notebook Ram Bellek Ct16g52c42s5

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Erkanbil Satıcı Ünvanı: ERKAN BİLGİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1720380847
    Bu ürün Erkanbil tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Crucial 16GB DDR5 5200 SODIMM CL42 (16Gbit) NOTEBOOK RAM BELLEK CT16G52C42S5 Daha hızlı yükleme süreleri ve dosya aktarımları Önemli DDR5 Masaüstü Belleği, açılışta bilgisayarınızın DDR4'ten %50 daha fazla veri aktarmasını sağlayarak daha hızlı yükleme süreleri, dosya aktarımları, indirmeler, yenileme hızları ve daha az gecikme süresi sağlar 5 . Daha yüksek veri yolu verimliliği nedeniyle, DDR5 teknolojisi önceki nesilden yalnızca daha hızlı değil, aynı zamanda daha iyi. Kalite ve yüksek performansa Aison güvencesi ile ulaşabilirsiniz. Hareket halindeyken daha duyarlı çoklu görev DDR5 , DDR4'ten %50 daha yüksek hızlar sunarak kullanıcılara kutudan çıktığı anda olağanüstü performans sağlar. Daha da etkileyici olan Crucial DDR5, yalnızca test sırasında değil, gerçek dünya koşullarında gelişmiş performans ve çoklu görev için optimize edilmiştir. Daha fazla tarayıcı sekmesi açmak ve uygulamalar arasında geçiş yapmak artık her zamankinden daha hızlı yanıt veriyor. İstikrarlı performans için olağanüstü yenilik Crucial DDR5, optimize edilmiş performans için modül başına iki bağımsız 32 bit kanal ile önceki nesle göre mühendislikte aşırı bir adım atıyor . Uzun vadeli kararlılık için bileşen düzeyinde on-die ECC (ODECC) 8 ile tasarlanan Crucial DDR5, yeni nesil bilgi işlemin zorlu taleplerinde bile önceki nesil ile aynı güvenilirliği sürdürmek üzere tasarlanmıştır. Optimize edilmiş güç verimliliği Daha fazla verimlilik ve kararlılık için Crucial DDR5, daha eski bellek teknolojilerine sahip ana kartta bulunan güç yönetimi tümleşik devresi (PMIC) ile modül üzerinde voltaj regülasyonu sunar 7 . Bu, modüller (DIMM'ler) için geliştirilmiş sinyalleşme ve daha temiz güç ile sonuçlanır. Ayrıca, DDR5'in modül üzerindeki çalışma voltajı, DDR4'ün 1.2V'sine kıyasla sadece 1.1V'dir. Micron ® kalitesi – güvenebileceğiniz test edilmiş güvenilirlik Micron'un dikey olarak entegre edilmiş tüketici markası olan Crucial, güvenilirlik, performans ve uyumluluk açısından milyonlarca kişi tarafından güvenilmektedir. Modül montajcılarından farklı olarak, Micron ile olan benzersiz ilişkimiz, güvenilirlikten ödün vermeden ürünlerimizden her bir performansı elde etmek için daha derin bir mühendislik işbirliğini içerir. Micron'un 43+ yıllık üretim mükemmelliği ve Crucial'ın 25+ yıllık tüketici ürünü geliştirmesi ile Crucial DDR5, sınırlı ömür boyu garantimiz 9 ile desteklenir ve güvenebileceğiniz güçlü performansı sunar. Hafıza söz konusu olduğunda, daha azıyla yetinmeyin.

Ürün Özellikleri

  • Uyumlu Sistemler Notebook
  • Kapasite 16 GB (1x16 GB)
Geri Bildirim Ver