Comprox Premium Satranç Takımı, Eşsiz Metal ve Mermer Desenli Satranç Takımı, Metal Satranç

3.900 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.250 TL

Ürün Bilgileri

Comprox Premium Satranç Takımı, Eşsiz Metal ve Mermer Desenli Satranç Takımı, Metal Satranç

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KARGOLANDI Satıcı Ünvanı: MEHMET ŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7930313829
    Bu ürün KARGOLANDI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Premium Satranç Takımı, Eşsiz Metal ve Pleksi Satranç Taşları, Mermer Desenli Satranç Takımı, Metal Satranç Figürleri, Satranç Tahtası, El Yapımı Satranç Takımı Premium Satranç Takımı ve Satranç Taşları Bu satranç takımında size eşsiz bir kalite sunuyoruz. Siz her hareketinizde gülümsedikçe ve hareketinizi düşünürken tüm taşlarımız parlayacak. Size güzel bir deneyim yaşatmak istiyoruz. Bu ürünü hem satranç takımı olarak hem de sadece satranç taşları olarak satın alabilirsiniz. Satranç taşlarımız birinci kalite olup uzun yıllar kullanabilirsiniz. Satranç taşları yüksek kaliteli ve birinci sınıf metal ve pleksi malzemeden üretilmiştir. Satranç tahtası ahşap üzeri mermer desenle kaplanmıştır. Satranç oyununu oynadıktan sonra kutusuna koyup rahatlıkla saklayabilirsiniz. Dünyada en çok tercih edilen klasik tip satranç takımıdır. Satranç tahtası mermer görünümlüdür. Piyon ve taşlar zamak-metal ve pleksiden imal edilmiştir. Satranç taşları siyah-altın ve bakır bej renk seçeneği, kırmızı-altın ve bakır bej renk seçeneğinden oluşuyordu. Satranç taşları, her karesi en az 4,5 x 4,5 cm olan bir satranç oyun alanı için uygundur. Satranç tahtasının boyutları : 44cm x 44cm x 6cm ( 17.3” x 17.3” x 2.36”) Piyon 6 cm (2.36”) yüksekliğindedir. Kral 9 cm (3,54”) yüksekliğindedir.
Geri Bildirim Ver