7
Limon Sıkacağı kategorisinde
en çok satılan 7. ürün

Comprox Desenli Gerçek Döküm Xl Büyük Narenciye Limon Sıkacağı Süper Model

Ürün Bilgileri

Comprox Desenli Gerçek Döküm Xl Büyük Narenciye Limon Sıkacağı Süper Model

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KARGOLANDI Satıcı Ünvanı: MEHMET ŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7930313829
    Bu ürün KARGOLANDI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • "Döküm malzemeden üretilmiştir. Portakal, greyfurt, mandalina ve limon gibi narenciye meyvelerini sıkmak için kullanılır. Özel el ile basma dizaynı sayesinde kolay sıkım sağlar. Ölçüleri: Boy: 20 cm, En: 2 cm, Yükseklik: 3 cm. Ürettiği mutfak gereçleri ile alıcısına pratik, sağlam ve uzun ömürlü ürünlerle hizmet etmeyi amaçlamaktadır. Satın aldığınız ürünle ilgili oluşan bir sorunda ivedilikle bizimle iletişime geçin. İade Koşulları: Ürünlerin tarafınıza ulaştığı gibi patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir. Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir." Dayanıklı Döküm Limon Sıkacağı: Ergonomik Tasarım ve Kolay Temizlik Mutfakta pratikliği ve uzun ömürlü kullanımı bir arada arayanlar için ideal bir seçenek olan döküm limon sıkacağı, güçlü ve sağlam döküm malzeme kullanılarak üretilmiştir. Ergonomik tasarımı sayesinde kolayca kullanabilir ve güçlü kollarıyla limonunuzu sıkarken maksimum verim elde edebilirsiniz. Öne Çıkan Özellikler: Dayanıklı döküm malzeme Ergonomik tasarım Güçlü kollar ve maksimum sıkma verimi Kolay temizlik için pratik yapısı Bu döküm limon sıkacağı, mutfakta kullanımı kolaylaştırırken şık tasarımıyla da dikkat çeker. Siz de taze limon suyunun lezzetini çıkarmak için bu dayanıklı ve kullanışlı sıkacağı hemen satın alabilirsiniz!

Ürün Özellikleri

  • Materyal Döküm
Geri Bildirim Ver