CimriKese Çizgili 3 Katlı Bez Düzenleyici Bölmeli Organizer Kahverengi

239,99 TL

Ürün Bilgileri

CimriKese Çizgili 3 Katlı Bez Düzenleyici Bölmeli Organizer Kahverengi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CimriKese Satıcı Ünvanı: TAŞKALE E-TİCARET TEKSTİL İNŞAAT OTOMOTİV SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0828092021600001 Vergi Kimlik Numarası: 8280920216
    Bu ürün CimriKese tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CimriKese Kalitesi Ve Güvencesiyle Kullanım Alanları: İster makyaj malzemeleriniz, ister özel eşyalarınız ve dağınıklığa sebep olan eşyalarınız için kullanabileceğiniz pratik bir üründür. Aynı zamanda farklı renk ve göz alıcı desenleri ile odanıza dekoratif bir güzellik katar. Su geçirmez, hava alan kumaş yapısı sayesinde koku yapmaz. Eşyalarınızı güvenle muhafaza edebilirsiniz. Dekoratif tasarımı ile istenilen her yerde kullanılabilme özelliğine sahiptir. Katlanabilir yapısı sayesinde kullanılmadığı zaman katlanıp muhafaza edilebilirsiniz. Sağlam polyester kumaştan yapılmıştır. Ürün Ölçüleri: 32x32x32 cm Paket İçeriği: 1 Adet 3 Katlı Çizgili Düzenleyici Çekmece İade Koşulları: Ürün size geldiği şekilde(Ambalajlı), Kullanılmadan gönderilmelidir.
Geri Bildirim Ver