Cimricik Cimri Tuvalet Kağıdı 6 Lı

395 TL
(65,83 TL / adet)
Tükeniyor!

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Cimricik Cimri Tuvalet Kağıdı 6 Lı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: goclean.com.tr Satıcı Ünvanı: KOÇBEY DAĞITIM TEMİZLİK VE KİMYASAL ÜRÜNLER LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Vergi Kimlik Numarası: 5730723458
    Bu ürün goclean.com.tr tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yüksek Kaliteli Malzeme: WC Kağırı, yumuşaklığı ve dayanıklılığı bir araya getiren yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Bu özellik, kullanıcıya konforlu bir kullanım sağlar. Dermatolojik Olarak Test Edilmiş: Ürün, dermatologlar tarafından test edilmiş ve cildin hassasiyetine uygun olarak tasarlanmıştır. Bu sayede, her kullanım sonrasında cildinizi korur ve tahrişe karşı dayanıklıdır. Çevre Dostu: WC Kağırı, çevre bilincine önem veren bir markadır. Üretim sürecinde sürdürülebilir malzemeler kullanarak, çevreye duyarlı bir ürün sunar. 3 Katmanlı Teknoloji: Ürün, 3 katmanlı teknoloji ile üretilmiştir. Bu sayede, her kullanımda etkili temizlik sağlar ve ekstra konfor sunar. Pratik Ambalaj: WC Kağırı, kullanımı kolay ve pratik bir ambalaj ile sunulur. Tuvalet kağıdını temiz ve hijyenik bir şekilde kullanmanızı sağlar. Geniş Ürün Yelpazesi: Farklı ihtiyaçlara uygun olarak tasarlanan geniş ürün yelpazesi ile WC Kağırı, kullanıcılarına çeşitli seçenekler sunar. Günlük tuvalet ihtiyaçlarınız için güvenilir, kaliteli ve konforlu bir tercih olan WC Kağırı, kullanıcı memnuniyetini ön planda tutarak, hijyen standartlarını yükseltmeyi amaçlar.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Desenli
  • Paket İçeriği 1+
  • Kat Sayısı 2 Katlı
  • Rulo Sayısı 8'li
Geri Bildirim Ver