Castrol Edge Titanıum 5w/40 1 Lt Tam Sentetik Motor Yağı (ÜRETİM YILI 2023)

395 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
439,90 TL

Ürün Bilgileri

Castrol Edge Titanıum 5w/40 1 Lt Tam Sentetik Motor Yağı (ÜRETİM YILI 2023)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İzmir Yağ Sanayi Satıcı Ünvanı: MUSTAFA BECEREK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1600651296
    Bu ürün İzmir Yağ Sanayi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Edge Titanium Fst 5w/40 1 lt Tam Sentetik Motor Yağı

Ürün Özellikleri

  • Litre 1 Litre
  • Viskozite 5W-40
  • Yakıt Dizel
Geri Bildirim Ver

Castrol C0506.02 Edge Titanıum 5W/40 1 lt Tam Sentetik Motor Yağı

Castrol Edge Titanium 5W/40 1 l tam sentetik motor yağı aracınızın mekanik kısımlarının sağlığını korur. Sıvı titanyum ile güçlendirilmiş olan bu ürün araç motorunun performansını iyileştirmeyi amaçlar. Castrol Edge Titanium 5W/40 1 l tam sentetik motor yağı kış sıcaklıklarına uygun bir dizayna sahiptir. 5W – 40 özelliği sayesinde zorlu hava şartlarında bile aracınızın yüksek performans göstermesini sağlar. Ürün dayanıklı plastik bir ambalaja içerisinde gönderilir. Kolay kavranabilir bir tasarıma sahip olan bu ambalaj tasarımı sayesinde motor yağını sorunsuz bir şekilde aracınıza ekleyebilirsiniz.

  • Miktar: 1l
  • Viskozite: 5W - 40
  • Tür: Tam Sentetik

Castrol Edge Titanium Sentetik Motor Yağı Formül Özellikleri Nelerdir?

Castrol Edge Titanium Sentetik Motor Yağı Formül Özellikleri Nelerdir?

Castrol Edge Titanium 5W/40 1 l tam sentetik motor yağı son teknoloji araçların ihtiyaçları düşünülerek tasarlanmıştır. Özel bir yapıya sahip olan bu ürün araç motorunun çok daha yüksek performansla çalışabilmesi sağlar. Aynı zamanda çalışan sırasında araç motorunun zarar görmesini engelleyerek arabanızın ömrünü uzatır. Castrol Edge Titanium FST 5W/40 1 l tam sentetik yağ sıvı titanyum ile geliştirilmiş özel bir formüle sahiptir. Bu gelişmiş tasarımı sayesinde motor parçaları arasındaki sürtünmeyi başarılı bir şekilde azaltır ve bu durumun sebep olduğu performans kaybını %20’ye kadar azaltır. Ürünün dikkat çeken bir diğer özelliği ise fiyatıdır. Castrol Edge Titanium 5W/40 1 l tam sentetik motor yağı fiyatının fiyatı araçlara sağladığı faydalarla kıyaslandığında oldukça uygundur.

Titanium Sentetik Motor Yağı Motor Performansına Etkileri Nelerdir?

Castrol Edge Titanium 5W/40 1 l tam sentetik motor yağı performansı büyük ölçüde etkiler. Bu gelişmiş ürünün araca pek çok faydası bulunur. Castrol Edge Titanium yağ laboratuvar ortamında geliştirilmiş bir akışkanlık özelliğine sahiptir. Bu gelişmiş ürün hava sıcaklığının düşük olduğu durumlarda viskozite değeri 5 olan bir yağ gibi davranır. Araç çalışmaya başlayıp ısı arttığında ise viskozite değeri 40 bir yağ gibi davranarak motorun en iyi performansını gösterebilmesine yardımcı olur. Ürün bu özelliği sayesinde araçları çalıştırmanın zorlu olduğu kış aylarında kolaylık sağlar. Ayrıca basıncın en yüksek olduğu anlarda motorun korunmasına da yardımcı olur. Dilerseniz Castrol Edge Titanium 5W/40 1 l tam sentetik motor yağı yorumlarını inceleyerek satın alanların ürünün motor performansına etkileriyle ilgili düşüncelerini öğrenebilirsiniz.

Castrol Edge Titanium Motor Yağı Hangi Motor Tipleri için Uygundur?

Castrol Edge Titanium 5W/40 1 l tam sentetik motor yağı aracında yüksek performans elde etmek isteyen kişiler için geliştirilmiştir. Bu özel yağın içeriği hemen hemen her araç için uygundur. Aracınızın kış koşullarında zorlanmadan çalışmasını sağlamak ve motorunuzun sağlığını korumak için bu gelişmiş yağı kullanabilirsiniz. Ürün yaz koşullarında da rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Dönüşüm geçirebilen yapısı sayesinde mevsim koşulları ne olursa olsun Castrol yağ başarılı bir şekilde uyum sağlar. Ürün pek çok motor çeşidiyle uyumludur hem klasik hem de modern gaz ve turbo dizel motorlarda Castrol Edge Titanium 5W/40 tam sentetik motor yağını tercih edebilirsiniz. Castrol’ün geliştirmiş olduğu bu özel tam sentetik yağ modern motorların ihtiyaç duyduğu özellikleri başarılı bir şekilde sağlar. Ürün farklı markaların araçlarını kullanan kişiler tarafından tercih edilebilir. Castrol’ün Edge Titanium serisi dünyanın önde gelen araç üreticilerinin pek çoğunun onayına sahiptir. Aracınızda bu gelişmiş ürünü kullanmak isterseniz Castrol Edge Titanium serisi motor yağını Trendyol’dan satın alabilirsiniz.