Carmen Soft Yenimodel 6'lı Grazia Özel Seri Sunum Tabaklı Kahve Fincan Takımı Beyaz

Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Carmen Soft Yenimodel 6'lı Grazia Özel Seri Sunum Tabaklı Kahve Fincan Takımı Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OSMANLI GOLD Satıcı Ünvanı: DERYA ÇINAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2500538299
    Bu ürün OSMANLI GOLD tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CARMEN SOFT GRAZİA 6 KİŞİLİK KAHVE FİNCAN TAKIMI KADEHLER SETE DAHİL DEĞİLDİR GÖRSEL AMAÇLI KULLANILMIŞTIR ÜRÜN MALZEMESİ YENİ NESİL SERAMİKTİR BULAŞIK MAKİNESİNDE KULlANIMA UYGUN DEĞİLDİR ELDE YIKANABİLİR

Ürün Özellikleri

  • Materyal Seramik
  • Kişi Sayısı 6 Kişilik
  • Hacim 0-99 ml
  • Parça Sayısı 7-12
  • Renk Beyaz
  • Tema / Stil Klasik
Geri Bildirim Ver

Carmen Soft Yenimodel 6'lı Grazia Özel Seri Sunum Tabaklı Kahve Fincan Takımı Beyaz

Ev ve işyerlerinde, misafir geldiği zaman ya da iş görüşmelerinde genel olarak şık bir fincan takımına ihtiyaç duyulur. Konuklara sunulacak olan kahve ikramında, çoğu zaman şık görünümlü bir takım tercih edilir. Carmen Soft fincan takımı da tam olarak bu noktada müşterilerin karşısına çıkar. Model, seramik malzemeden üretilir. Son derece şık bir tasarıma sahip olan bu ürün, müşteriler tarafından büyük beğeni toplar. Beyaz rengi ve şık tasarımının yanı sıra bulaşık makinesinde de bozulup çizilmeden yıkanabilen yapıdadır. Aynı zamanda temizlik konusunda da büyük ölçüde kolaylık sağlayan bir üründür. Carmen Soft yenimodel 6'lı Grazia beyaz kahve fincan takımı, son derece kullanışlıdır. Bu setin içerisinde 6 adet bardak ve 6 adet tabak bulunur. Ürünü kendiniz ya da sevdikleriniz için satın alabilirsiniz.

  • Seramik malzeme
  • Bulaşık makinesinde yıkamaya uygun
  • Şık tasarım

Şık Carmen Soft 6’lı Grazia Beyaz Kahve Fincan Takımı

Şık Carmen Soft 6’lı Grazia Beyaz Kahve Fincan Takımı

Kahve sunumlarında, şık tasarımlı ve kullanışlı fincan takımları her zaman ön plana çıkan ürünlerdir. Carmen Soft yenimodel 6'lı Grazia özel seri sunum tabaklı kahve fincan takımı beyaz rengi ve gold kulpu ile oldukça şık bir tasarıma sahiptir. Bu nedenle müşteriler tarafından da beğeni toplar. Ayrıca seramik malzemeden üretilen bu fincan takımının tabakları,14x14 cm ebatlarındadır. Bulaşık makinesine atıldığı zaman, sorunsuz bir şekilde yıkanabilir. Misafirlere ya da işyeri gibi alanlarda gelen konuklara sunulacak olan kahve ikramlarında kullanılabilir. Son derece şık ve kullanışlı bir üründür. Carmen Soft 6'lı Grazia beyaz kahve fincan takımı müşterilere 6 adet bardak ve 6 adet tabak halinde set olarak sunulur. Bardakların rengi beyaz, kulpları ise golddur. Tabakların kenar kısmı gold, geri kalan kısımları ise beyazdır. Modeli keyifle kullanabilirsiniz.

Kullanışlı Carmen Soft 6’lı Grazia Beyaz Kahve Fincan Takımı

Kullanışlı Carmen Soft 6’lı Grazia Beyaz Kahve Fincan Takımı

Ev ya da işyeri gibi yerlerde konuklarınıza kahve ikramında bulunmak isteyebilirsiniz. Bunun için de şık bir kahve fincan takımına ihtiyaç duyabilirsiniz. Son derece kullanışlı ve şık ürün, bu noktada müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Kullanımı sayesinde büyük bir kolaylık sağlar. Normal ya da özel günlerde kullanılabilecek oldukça kullanışlı bir üründür. Beyaz ve gold renkleri ile şık bir tasarıma sahiptir. Ayrıca bulaşık makinesinde de çizilmeden, solmadan ve bozulmadan sorunsuz bir şekilde yıkanabilir. Bu sayede de büyük kolaylık sağlar. 6’lı set halinde sunulduğu için kalabalık misafirler açısından da idealdir. Sağladığı tüm kolaylıklar ve kaliteli tasarımı sayesinde Carmen Soft yenimodel 6'lı Grazia beyaz kahve fincan takımı kullananlar tarafından da büyük beğeni toplar. Bu model ile son derece keyifli bir kahve deneyimi yaşayabilirsiniz.

Avantajlı Carmen Soft 6’lı Kahve Fincan Takımı

Avantajlı Carmen Soft 6’lı Kahve Fincan Takımı

Carmen Soft yenimodel 6'lı Grazia özel seri sunum tabaklı kahve fincan takımı beyaz fiyatları ürünün sahip olduğu tüm özellikler göz önüne alınarak belirlenir. Beyaz renkli bu fincan takımı, 6 adet bardak ve 6 adet tabaktan oluşur. Oldukça şık bir tasarıma sahiptir. Müşterilerine pek çok açıdan kolaylık sunar. Bulaşık makinesinde sorunsuz bir şekilde yıkanabilir. Seramik malzemeden üretilen bu ürün, oldukça kullanışlıdır. Tüm konuklarınıza karşı sunabileceğiniz bir üründür. Müşterilerine oldukça keyifli bir kahve deneyimi yaşama imkânı sunar. Kaliteli yapısı sayesinde uzun yıllar deforme olmadan kullanılabilir. Şık tasarımlı ve oldukça kullanışlı olan bu ürüne, cazip fiyat avantajları ile Trendyol’dan sahip olabilirsiniz. Ayrıca Carmen Soft yenimodel 6'lı grazia beyaz kahve fincan takımı yorumlarına bakarak ürün hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.