CandyShine Lüks Porselen Mini Kaşık Çay Kahve Tatlı Şeker Tuz Baharat Reçel Mama Kaşığı

Ürün Bilgileri

CandyShine Lüks Porselen Mini Kaşık Çay Kahve Tatlı Şeker Tuz Baharat Reçel Mama Kaşığı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CANDYSHINE Satıcı Ünvanı: CANDYSHİNE İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0200049516500001 Vergi Kimlik Numarası: 2000495165
    Bu ürün CANDYSHINE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu ürünü satın aldıktan sonra iptal etmek istemeniz durumunda ilgili üründen satın alınan adedin hepsi iptal edilecektir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lüks Porselen Mini Kaşık Çay Kahve Tatlı Şeker Tuz Baharat Reçel Mama Kaşığı

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1 Parça
  • Kişi Sayısı 1 Kişilik
  • Ürün Tipi Çay Kaşığı
  • Materyal Porselen
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Hera Porselen 6 Adet Çay/Tatlı Kaşık

Sofralarınız için hazırladığınız şık sunumların vazgeçilmez parçalarından biri olan çay ve tatlı kaşıkları, günlük yaşamda sıklıkla tercih edilen ürünler arasında yer alır. Hera Porselen 6 adet çay/tatlı kaşık SN-GSA-50 ile hazırladığınız sunumlarda zarif bir görüntü elde edebilirsiniz. Ürün içerisinde altı adet porselen çay ve tatlı kaşığı yer alır. Beyaz porselen görünümüyle beğeni toplayan ürün sizi her anlamda memnun etmeyi başarır. Hera Porselen 6 adet çay/tatlı kaşık modeli, sahip olduğu kaliteli özellikleri sayesinde uzun yıllar ilk günkü gibi kullanılabilir. Aynı zamanda bu ürün farklı kullanım şekillerine imkan tanır. Bu çay ve tatlı kaşığı modeli sayesinde lezzetli sunumlara modern ve zarif bir dokunuş gerçekleştirebilirsiniz. Bu ürün estetik görünümüyle dikkat çeker.

  • Porselen malzeme
  • Zarif ve modern görünüm
  • Uzun süreli kullanım imkanı

Zarif Görünümüyle Hera Porselen Çay ve Tatlı Kaşığı

Zarif Görünümüyle Hera Porselen Çay ve Tatlı Kaşığı

Zarif ve şık görünüme olanak tanıyan sofra mutfak ürünleri her zaman ön plana çıkmayı başarır. Hera Porselen çay ve tatlı kaşığı sayesinde istediğiniz şık sunumları kolaylıkla hazırlayabilir ve sofranızın tadını çıkarabilirsiniz. Çay saatlerinin vazgeçilmez parçası haline gelen ürün, davetleriniz için kullanıma uygun olmanın yanı sıra günlük yaşantınızda da rahatlıkla kullanılabilir. Set içerisinde 6 adet çay/tatlı kaşık yer alır. Bu ürün şık sunumlar hazırlamanızda en büyük yardımcınız olur. Hera Porselen kaşık modeli beyaz rengi ile müşteriler tarafından beğeni toplar. Bu kaşık modeli sahip olduğu kaliteli özellikleri ile uzun yıllar rahatlıkla kullanılabilir. Siz de çay saatleriniz, davetleriniz ve yemek masalarınız için hazırladığınız sunumlarda şık, zarif ve modern bir görünüm oluşturmak istiyorsanız Hera Porselen çay/tatlı kaşığı tam aradığınız ürün olabilir.

Hera Porselen 6 Adet Çay/Tatlı Kaşığı

Hera Porselen 6 Adet Çay/Tatlı Kaşığı

Misafirleriniz ya da aileniz için hazırladığınız sunumlara estetik bir görünüm katmak istiyor olabilirsiniz. Bu kaliteli ürün sayesinde istediğiniz estetik görünüme kolaylıkla sahip olabilir ve eşsiz görünüme sahip olan sunumlarınızın tadını çıkarabilirsiniz. Beyaz rengi sayesinde beğeni toplayan 6’lı tatlı kaşığı, sahip olduğu kaliteli malzeme ve özellikleri sayesinde müşterilerine uzun yıllar boyu ilk günkü gibi kullanım avantajı sunar. Ürün içinde 13 cm boyutunda 6 adet çay/tatlı kaşığı yer alır. Bu ürün şık sunumlar hazırlamanızda en büyük yardımcınız olur. Ürün farklı kullanım şekillerine imkan tanır. Bu özelliği ile müşterilerine çok yönlü kullanım avantajı sunar. Estetik görünümüyle öne çıkan bu kaşık modeli hakkında ayrıntılı bilgiye Hera Porselen 6 adet çay/tatlı kaşık kullananlar tarafından yapılan müşteri yorumlarını inceleyerek sahip olabilir ve alışverişinize keyifle yön verebilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Fiyatlarla Hera Çay/Tatlı Kaşığı

Her Bütçeye Uygun Fiyatlarla Hera Çay/Tatlı Kaşığı

Hera Porselen 6 adet çay/tatlı kaşık fiyatları ve sahip olduğu tasarımı birçok müşterinin dikkatini çeker. Ürün içinde 13 cm boyutunda 6 adet çay ve tatlı kaşığı yer alır. Çay saatlerinin vazgeçilmez parçası haline gelen ürün, davetleriniz için kullanıma uygun olmanın yanı sıra günlük olarak da rahatlıkla kullanılabilir. Ürün; çay kaşığı, tatlı kaşığı olarak kullanılmasının yanı sıra farklı kullanım alanlarına da imkan sunar. Beyaz porselen görünümüyle beğeni toplayan ürün, sizi her anlamda memnun etmeyi başarır. Bu çay/tatlı kaşığı modeli sayesinde lezzetli sunumlarınızda modern ve zarif bir görünüm yaratabilirsiniz. Hera Porselen 6 adet çay/tatlı kaşık yorumları kısmında bulunan müşteri yorumlarını inceleyerek siz de ürün hakkında detaylı bilgiye kolay şekilde sahip olabilirsiniz. Estetik görünüme sahip bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.