caMekan El Yapımı Seramik Serçeli Vazo Biblo (BÜYÜK BOY) Dekoratif Vazo Seti Salon Vazoları Konsol Süsü

1.876,85 TL

Ürün Bilgileri

caMekan El Yapımı Seramik Serçeli Vazo Biblo (BÜYÜK BOY) Dekoratif Vazo Seti Salon Vazoları Konsol Süsü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: caMekan Home Decor Satıcı Ünvanı: URAL TASIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8250565950
    Bu ürün caMekan Home Decor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Seramik 3liSet Dekorasyon Vazo çeşitleri set halinde ve 3ü ayrı ayrı sizlere sunulmuştur. Büyük Vazo Ebatı Yükseklik 42 cm - En 17 cm. Orta Boy Vazo Yükseklik 33.5 cm - En 13.5cm Küçük Boy Vazo Yükseklik 21.5 cm – En 13.5 cm Dekoratif Kuşfigürüyle salonunuzda şıklığı yakalayacağınız bu set sizler için el emeğiseramikten üretilmiştir. El emeğinin zerafeti, sırların şıklığıylabuluşmasıyla ev dekorasyonunuzdaki uyumu yakalayacaksınız. Kiremit rengidekorasyonunuza farklı hava katacak bu set ile evinizin havası değişecek. Anlamıylahayat bulan dekoratif objeler caMekan Home Decor kalitesiyle sizlerle. Dekoratifobje vazo modellerimiz, sevdiklerinize değer katan, anlamıyla hayat bulan elemeği özel üretimlerdir. Özel günlerde hediye olarak ne verebileceğinizidüşündüğünüzde dekoratif süs eşyası seçenekleri ve farklı anlamlar ile sizlereen kaliteli hizmeti sumaktayız. Hediye olarak alabileceğiniz masa süsleri vedekoratif vazolar sevdiklerinizi anlamıyla duygulandıracak, şıklığı vekalitesiyle dekorasyonlarına zarif bir dokunuş katacaktır. Orta sehpa süsü veya konsol süsleri olarak kullanabilecekleri ürünlerimiz gibi ofis süsleriolarak ta bu şıklığı kullanabilirler. Salon aksesuarları salonunuzun havasınıdeğiştirecek, şık dekorasyonunuza anlam katacaktır. Masaüstü dekor vazo çok şık bir tercih olacaktır. İş hediyesi olarak serçeli vazo hediyesi çokzarif bir anlamlı hediyelik olacaktır. Dekoratif biblolar ile evinizin boşkalan köşelerinde anlam dolu bir etki yaratarak salon aksesuarı zevklerinizledekoratif obje ve biblolar ile göze hitap eden bir obje ev dekorasyontamamlayabilirsiniz. Dekoratif masa süsü ürünlerimize göz atmayı unutmayın.Orta sehpa aksesuarları ve salon aksesuar ürünlerimizin kalitesine vesevdiklerinize hediye olarak göndereceğiniz süs eşyaları paketlememize siziniçin çok özen gösteriyoruz. Camekan kalitesiyle tanıştığınızda hediyelikdekoratif obje ve biblo tercihlerinizde camekan kalitesindenvazgeçemeyeceksiniz. Dekoratif aksesuar ürünleri siparişlerinizin en kısasürede sizlere güvenle ulaşacağından emin olabilirsiniz. Sipariş ettiğiniz tümürünler sizlere teslim edilene kadar camekan home decor kalitesigüvencesindedir. Camekan home decor olarak önceliğimiz sizlerin memnuniyetidir.Her ürünümüzün kalitesinin arkasındayız. İçinize sinmemesi bizde iadenedenidir. Önceliğimiz sizlerin mutluluğudur. Sizlere güvenli paketleme ilegönderdiğimiz ürünleri aynı şekilde güvenle paketleyerek bizleregönderdiğinizde iadeleriniz bize ulaşır ulaşmaz iadeleriniz kabul edilecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Seramik
  • Boyut/Ebat 42 x 18
  • Renk Çok Renkli
  • Parça Sayısı 1 Parça
  • Tema / Stil İskandinav
Geri Bildirim Ver