5
Menfez kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

CAM MENFEZCİM Şeffaf Doğalgaz Havalandırma Cam Menfezi

38,99 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kurumsal Fatura
49,99 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
49,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

CAM MENFEZCİM Şeffaf Doğalgaz Havalandırma Cam Menfezi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gülçiçek Ticaret Satıcı Ünvanı: EREN GÜLÇİÇEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4150488980
    Bu ürün Gülçiçek Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cam menfezcim Şeffaf doğalgaz havalandırma cam menfezi Havalandırma cam menfezi
  • * çap: Ø18 cm
  • * plastik
  • * şeffaf
  • Menfez çift camlara uygundur. Iki adet plastik kapak ortasında vida ve somunu ile birlikte gönderilmektedir.
Geri Bildirim Ver

Cam Menfezcim Şeffaf Doğalgaz Havalandırma

Mutfak ya da banyo gibi kapalı ortamlardaki kirli havanın temizi ile değiştirilmesini sağlayan menfez; boyutlarına, şekillerine ve yapımında kullanılan materyallere göre çeşitlenir. Cam Menfezci̇m şeffaf doğalgaz havalandırma modeli, plastik malzemeden tasarlanır. 18 cm çapındaki kompakt tasarıma sahip ürün, sunduğu işlevsel özellikleriyle dikkat çeker. Bu tasarım genel olarak doğalgazlı evlerde kullanılır. Karbonmonoksit ya da gaz kaçağı gibi olası bir duruma karşı ortamdaki hava ile dışarıdaki havanın karışmasını sağlar. Özellikle bacalı kombinin bulunduğu evlerde menfez kullanımı hayati derecede önem taşır. Siz de bulunduğunuz ortamda bu ürünü kullanıp yaşam alanınızı daha güvenli bir hale getirebilirsiniz. Bu kullanışlı ve kaliteli ürün, cazip fiyatlarla müşterilere sunulur. Siz de uygun fiyatlı bu ürüne kolay biçimde sahip olabilirsiniz.

  • Küçük hava girişleri
  • Şeffaf tasarım
  • İdeal boyut

Kullanışlı Cam Menfezcim Şeffaf Doğalgaz Havalandırma

Kullanışlı Cam Menfezcim Şeffaf Doğalgaz Havalandırma

İki adet plastik kapaktan oluşan Cam Menfezci̇m doğalgaz havalandırma ürünü, çift camlarda kullanıma uygundur. Ürünün üzerinde küçük hava girişleri bulunur. Böylece sürekli ve rahat bir şekilde hava sirkülasyonu sağlanır. Ürünün pencereye montajı oldukça basittir. Menfezi kullanacağınız pencere camının üst kısmına ürünün boyutunda yuvarlak bir delik açmanız gerekir. Daha sonra vida ve somun yardımıyla cama sabitleyebilirsiniz. Kombi, genellikle mutfakta kullanıldığından dolayı havalandırma için mutfak penceresini tercih etmeniz gerekir. Cam havalandırma menfezi sayesinde gaz sıkıntılarına karşı önlem alabilirsiniz. Sürekli yenilenen hava ile daha sağlıklı bir ortam oluşturabilirsiniz. Mutfakta kullanılan havalandırma ürünü işlevselliği ile birçok açıdan kişilere fayda sağlar. Yemek hazırlarken oluşan yoğun kokular, menfez üzerindeki küçük delikler sayesinde dışarıya atılır. Böylece oluşan ağır yağ ve yemek kokusunun yerini temiz hava alır. Siz de ürünü deneyimleyebilirsiniz.

Kaliteli Cam Menfezcim Şeffaf Doğalgaz Havalandırma

Kaliteli Cam Menfezcim Şeffaf Doğalgaz Havalandırma

Markanın bu ürünü, kaliteli ve kullanışlı plastik malzemeler ile tasarlanır. Ürün, hafif olmasına rağmen son derece dayanıklıdır. Soğuk havalarda üründe çatlama oluşmadığı gibi güneşe maruz kaldığında da renginde değişme ve şekil değişikliği gibi problemler önlenir. Doğru bir şekilde vidaladığınızda rüzgar ve fırtınalı havalarda ürünün uçmasını engelleyebilirsiniz. Düşme ve çarpma gibi darbelere karşı oldukça dayanıklı bu ürünü uzun yıllar sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz. Böylece kendinizi güvende hissedip rahat ve temiz bir nefes alabilirsiniz. Dilerseniz evinizin farklı odalarında da bu ürünü kullanabilirsiniz. Cam menfezci̇m şeffaf doğalgaz havalandırma kullananlar, bu ürünün avantajlarını deneyimlemiş kişilerdir. Bu kişilerin tecrübe ve deneyimlerini içeren yorumları inceleyip ürün hakkında detaylı şekilde bilgi sahibi olabilirsiniz. Doğalgaz havalandırma cam menfezi farklı bütçelere hitap eden fiyat aralıklarıyla sunulur. Cazip fiyatlarla bu ürünü satın alabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Cam Menfezcim Şeffaf Doğalgaz Havalandırma

Uygun Fiyatlı Cam Menfezcim Şeffaf Doğalgaz Havalandırma

Cam Menfezci̇m şeffaf doğalgaz havalandırma fiyatı; ürün özellikleri dahilinde belirlenir. Ürünün tasarımı ve kullanılan materyalin kalitesi, fiyatı belirleyen önemli faktörler arasında yer alır. Markanın bu ürünü, fiyat avantajlarıyla müşterilerin beğenisine sunulur. Siz de bu indirim ve avantajlardan faydalanarak kazançlı alışverişin tadını çıkarabilirsiniz. Böylece ekonomik açıdan da bütçenize katkı sağlayabilirsiniz. Menfez üzerindeki eğimli kanallar sayesinde dışarıdan gelen hava ortama homojen bir şekilde dağılır. Bu kanallar, eğimli ve küçük olduğu için hava dışında farklı bir nesne buradan geçemez. Böylece toz, yağmur ve böcek gibi varlıkların mutfağınıza girmesini önleyebilirsiniz. Markanın bu ürünü sayesinde karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı kendinizi ve ailenizi güvende tutabilirsiniz. Cam menfezci̇m şeffaf doğalgaz havalandırma yorumları, bu ürünü kullanan kişilerin değerlendirmelerini içerir. Trendyol üzerinden bu yorumları detaylı inceleyerek fiyat performans açısından da fikir sahibi olabilirsiniz.