Brothers Brother Tn-1040 Orjinal Toner- Hl-1111 / Dcp-1511 /mfc-1811 / Mfc-1815

480 TL

Ürün Bilgileri

Brothers Brother Tn-1040 Orjinal Toner- Hl-1111 / Dcp-1511 /mfc-1811 / Mfc-1815

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EC BİLİŞİM KOZMETİK Satıcı Ünvanı: CELALETTİN ÇELİKEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2410354408
    Bu ürün EC BİLİŞİM KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Hakkında Ürün Özellikleri Nelerdir? Marka Brother Renk Siyah Model TN-1040 Siyah Toner Ürün Kodu 63486 Baskı Kapasitesi 1000 Sayfa Uyumlu Yazıcı Markası Brother HL-1211W WiFi Mono Lazer Yazıcı Brother markası, dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden biridir. Piyasaya sunduğu Brother TN-1040 toner oldukça işlevsel bir üründür.Toner, lazer yazıcılarda ve fotokopi makinelerinde kullanılan bir üründür. Eğer lazer yazıcı veya fotokopi makineniz varsa bu ürünü tercih edebilirsiniz. Kaliteli bir baskıya sahip olan, 24 ay garantili bu ürünün 1000 sayfa baskı kapasitesi bulunmaktadır. Siyah bir renge sahiptir. Baskılarınızda en iyi ve kaliteli sonuçları elde edebilmek için Brother toner kullanmanız gerekmektedir. Brother TN-1040 toner, uzun ömürlü bir kullanıma uygundur. Özellikle de iş yeri ve ofislerde bu ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Brother siyah tonere sahip olmak için tek yapmanız gereken, siparişinizi oluşturmak olacaktır. Brother TN-1040 Siyah Toner Kaç Sayfaya Kadar Baskı Yapar? Brother TN-1040 toner, 1000 sayfaya kadar baskı yapabilmektedir. Toner alırken en çok dikkat etmeniz gereken noktalardan biri, kaç sayfaya kadar baskı yapabildiğidir. Piyasadaki birçok toner yeterli miktarda baskı yapamamaktadır. Bu durum da ürünü kullanırken bazı olumsuzluklarla karşılaşmanıza sebep olabilmektedir. Eğer bu tarz problemlerler yaşamak istemiyorsanız 1000 sayfaya kadar baskı yapabilme kapasitesi olan Brother markasını tercih etmelisiniz. Brother TN-1040 Siyah Tonerin Baskı Kalitesi Nasıldır? Brother TN-1040 tonerin baskı kalitesi, rakip markalara göre çok daha kalitelidir. Ürünü ilk kullandığınız andan itibaren bu farkı hissedebilirsiniz. Tonerlerin baskı kalitesini, üretildiği malzemelerin niteliği belirlemektedir. Brother TN-1040 toneri kullanan birçok kullanıcı, baskı kalitesi hakkında olumlu geri dönüşler yapmışlardır. Brother TN-1040 Siyah Toner Hangi Yazıcılar İle Uyumludur? Brother TN-1040 toner, Brother HL-1211W Wifi Mono lazer yazıcı ile uyumludur. Satın aldığınız tonerin, kullanacağınız yazıcı ile uyumlu olması gerekmektedir. Eğer toner, yazıcı ile uyumlu değilse, çalışmasında sorun yaşanabilir. Brother TN-1040 siyah tonerin uyumlu olduğu tek yazıcı, Brother HL-1211W Wifi Mono lazer yazıcıdır. Siz de Brother marka siyah tonerinizi, bu yazıcı modeli ile kullanabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver