BOYA KÜPÜ HOME DESİNG Özel El Boyaması Damalı Pasta Kurabiye Sunumluk

4.200 TL

Ürün Bilgileri

BOYA KÜPÜ HOME DESİNG Özel El Boyaması Damalı Pasta Kurabiye Sunumluk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: boyakupu homedesing atolye Satıcı Ünvanı: ŞERİFE GÜLER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4190295455
    Bu ürün boyakupu homedesing atolye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Her biri el boyaması ve özenle dizayn edilmiş bu zarif seramik sunumluk, sofranızda ve mutfakta işlevsel ve estetik bir dokunuş yapar. Bu özgün ve şık sunum tabağı, her türlü yiyecek ve ikramı sunmanın en asil yolunu sunar. Ürün Özellikleri: - Çarpıcı ve güçlü seramik malzeme - Kişiye özel el boyaması damalı tasarım - Üstün kalite ve dayanıklılık - Her tür yemek, atıştırmalık veya tatlıları sunmak için ideal boyutta - Sağlam ve uzun ömürlü bir kullanım için çizilmez ve kırılmaz - Kolay temizlik ve bakım imkanı Bu seramik sunumluk, eşsiz ve ince tasarımı ile sofra ve mutfakta vazgeçilmez bir parça olacak. Kahve, tatlı, pasta, lokum ve kurabiye sunumlarınıza bu özel parça ile hayat verin. Rustik ve modern tasarımı ile hem günlük kullanıma hem de özel günlerdeki sunumlarınıza şıklık katar. Ürün Faydaları: - Sofranıza ve mutfak dekorunuza ekstra bir şıklık ve stil katar. - Günlük kullanımda veya özel günlerde misafirlerinizi etkileyin. - Her tür yemeğin veya atıştırmalığın sunumu için mükemmel bir seçenek. - Kolay temizlenir ve bakımı azdır, bu da uzun süreli ve kalıcı bir güzellik sağlar. - Kaliteli seramik malzemesi sayesinde dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Bu seramik sunumluk, her evin veya özel bir günün vazgeçilmez bir parçası olacak. Şimdi bu eşsiz, el yapımı damalı sunum tabağına sahip olun ve mükemmel sunumların tadını çıkarın! EBAT YÜKSEKLİK 20 CM TABAĞIN CAPI 35CM DİR. ÜRÜNLERİMİZİN TAMAMI EL BOYAMASI VE KENDİ TASARIMIMIZDIR. ÜRÜNLERİMİZİ LÜTFEN MAKİNEDE YIKAMAYINIZ HAFİF NEMLİ BEZ VEYA ISLAK BEZ İLE OVALAYARAK TEMİZLEYEBİLİRSİNİZ. FARKLI RENK VE TASARIMLAR İÇİN LÜTFEN BİZE YAZINIZ ANLAYISINIZ İÇİN TESEKKÜR EDERİZ KARGODA KIRILAN VEYA BOZULAN ÜRÜNLERİ ÜCRETSİZ YERİNE SİZE AYNISINI YAPIP TEKRAR GÖNDERİM SAĞLAMAKTAYIZ. .LÜTFEN BİZE YAZINIZ.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Seramik
  • Renk Siyah
  • Parça Sayısı 1 Parça
  • Şekil Yuvarlak
  • Tema / Stil Modern
Geri Bildirim Ver