Bosch X-Line 15 Parça Delme + 25 Parça Vidalama Seti

527 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
618 TL600 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
698,90 TL660 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bosch X-Line 15 Parça Delme + 25 Parça Vidalama Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dijiyapı Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün Dijiyapı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bosch X-Line 15 Parça Delme + 25 Parça Vidalama Seti
  • 15 parçalı karışık matkap ucu seti (Ahşap/Metal/Taş)
  • 25 parçalı vidalama ucu seti (PH1/2/3 – 25mm, PH 1/2/3 – 50mm, PZ1/2/3 – 25mm, SL4,5/5,5/8 – 25mm, SL4,5/5,5 – 50mm, HEX4/5/6 – 25mm, TORX15/20/25/30 – 25mm, TORX15/20/25 – 50mm)
Geri Bildirim Ver

Bosch X-Line 15 Parça Delme + 25 Parça Vidalama Seti

Bir mobilyayı kullanılabilir hâle getirmek veya herhangi bir ürünü tamir etmek için sıklıkla vidalama aletlerine ihtiyaç duyulur. Farklı vida türleriyle yapılan tamir ve montaj işleri için Bosch X Line delme ve vidalama seti oldukça kullanışlıdır. İçinde çok sayıda uç bulunan bu set, elektrikli ve şarjlı matkaplarla birlikte kullanılır. Her marka matkaba uyum sağlayan uçlar, dayanıklı materyalleri sayesinde delme ve vidalama işlerini son derece kolaylaştırır. Bosch X-Line mini 15 parça matkap ucu seti, taş gibi sert materyalleri deler ve tek seferde mükemmel sonuçlar almanızı sağlar. Set içinde farklı boy ve kalınlıklara sahip matkap uçları, vidalama uçları, vidalama adaptörü ve alyan bulunur.

  • Kullanım alanı: Ahşap, demir, taş delme ve vidalama
  • İçerik: 15 delme, 25 vidalama ekipmanı
  • Uyumluluk: Tüm markalar

Bosch X-Line Delme ve Vidalama Seti Özellikleri Nelerdir?

Bosch X-Line Delme ve Vidalama Seti Özellikleri Nelerdir?

Bosch X-Line 15 parça delme + 25 parça vidalama seti, kaliteli materyalleri sayesinde uzun ömürlü kullanım imkânı verir. Hem montaj hem de tamir işleri için ihtiyaç duyulan neredeyse tüm ekipmanlar bu set içerisinde bulunur. 15 farklı boyda ve kalınlıkta tasarlanan delme uçları; ahşap, taş ve demir gibi yüzeylerde gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Set içindeki matkap uçları, uygun oldukları yüzey materyaline göre farklı renklere sahip olur. Bu sayede çalışırken uygulama yapacağınız yüzeyin cinsine göre matkap ucunu kolayca seçebilirsiniz. Bosch X-Line mini 25 parça vidalama setinde ise farklı türde vida uçları bulunur. Örneğin yıldız, düz, akıllı, trapez ve üçgen gibi farklı başlıklara sahip vidalar, bu setteki uçlar sayesinde kolayca sıkılıp gevşetilebilir. Bosch X Line delme ve vidalama seti, özel kutusu sayesinde düzenli şekilde saklanabilir.

Bosch X-Line Delme ve Vidalama Seti Kullanışlı mı?

Bosch X-Line Delme ve Vidalama Seti Kullanışlı mı?

Bosch X Line delme ve vidalama seti, çeşitli parçaları sayesinde tamir ve montaj işlerini herkes için kolaylaştırır. Basit kullanım şekillerine sahip birçok vida ve delme ucu, adaptör ve matkaplara kolayca takılır. Delme ve vidalama seti, farklı kalınlık ve uzunluklardaki parçaları sayesinde her türlü iş için kullanılabilir. Bir tablo için duvara sağlam bir dübel ve vida takarken de devasa bir gardolabı baştan sona monte ederken de bu set tek başına yeterlidir. Set içinde yer alan parçalar, farklı markalara ait elektrikli ve şarjlı matkaplara uyum sağlar. Özellikle matkapla çalışırken sık sık uç kırılma problemi ile karşılaşıyorsanız Bosch kalitesi sayesinde uzun ömürlü ve güçlü bir set edinebilirsiniz. Kırılmaya ve çatlamaya dirençli matkap uçları, dayanıklı tasarımları sayesinde son derece kullanışlıdır.

Bosch X-Line Delme Vidalama Seti Kaliteli ve Dayanıklı mı?

Bosch X-Line Delme Vidalama Seti Kaliteli ve Dayanıklı mı?

Bosch X Line delme ve vidalama setindeki tüm parçalar, dirençli yüzeylerde çalışmaya uygun kaliteli ve dayanıklı materyallerden üretilir. Tamamen pürüzsüz yüzeylere sahip uçlar, özellikle ahşap delerken sık karşılaşılan yüzey kabarmasının ve çatlamasının önüne geçer. Bu sayede Bosch X Line delme ve vidalama seti ile profesyonel işler çıkarmak mümkün olur. Ahşap mobilya parçaları, ek montaj masrafına gerek kalmadan Bosch vidalama uçlarıyla birbirine bağlanır. Bunun yanında Bosch set sayesinde herhangi bir objeyi tamir etmeye çalışırken ekstra güç harcamanıza gerek kalmaz. Çapaksız matkap uçları, duvar ve demir delme işlerini güvenli bir biçimde yapabilmenizi sağlar. Dilerseniz siz de Bosch X-Line 15 parça delme + 25 parça vidalama seti yorumlarını inceleyerek ürünü Trendyol üzerinden hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.