Blendax Erkekler İçin Mentollü Şampuan 550 ml x 5

555 TL
(111 TL / adet)
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
647,99 TL
1.000 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Blendax Erkekler İçin Mentollü Şampuan 550 ml x 5

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SİDELYA_STORE Satıcı Ünvanı: BAGTUR KARGO ULUSLAR ARASI TAŞIMACILIK VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0129036041192491 Vergi Kimlik Numarası: 1290360411
    Bu ürün SİDELYA_STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nanenin ferahlatıcı etkisinden esinlenen nane özlü blendax'ı hacim kazandıran formüşü saçlarınıza daha gür bir görünüm kazandırırken mentol tanecikleriyle saç derinizi ferahlatır.
Geri Bildirim Ver

Mentollü Şampuan Çeşitleri ile Temiz ve Ferahlık Hissi

Güne hazır olmak için duş oldukça önemlidir. Güne ferah bir şekilde başlamanın en etkili yolları arasında yer alan duşun olmazsa olmazlarından birisi de şüphesiz şampuanlardır. Kadın kullanıcılara özel olarak hazırlanan şampuan ürünlerinin yanı sıra erkekler için tasarlanan şampuanlarda bulunmaktadır. Erkek müşterilerin en fazla dikkatini çekenler arasında ise mentollü şampuan ürünleri gelmektedir. Ferahlatıcı etkisi ile erkeklere özel olarak dizayn edilen mentollü şampuanlar, çoğu müşteri tarafından sevilerek kullanılmaktadır. Blendax erkekler için mentollü şampuan üretimi yapan markalar arasında yer almaktadır. Blendax bünyesinde yer alan çoğu şampuanın arasında farklı bir yere sahip olan mentollü şampuan ürünü, ferahlatıcı etkisi ve uygun fiyatı ile dikkatleri üzerinde toplamaktadır. 550 ml şişelerde satışa çıkarılan bu ürün uzun süreli kullanım sunması sayesinde oldukça ekonomiktir.

  • Ferahlatıcı Etki
  • Erkeklere Özel
  • Şık Tasarım

Blendax Erkekler İçin Mentollü Şampuan Özellikleri

Blendax Erkekler İçin Mentollü Şampuan Özellikleri

Alanında öncü markalar arasında yer alan Blendax, erkeklerin kullanımına özel olarak sunduğu şampuanlar ile adından söz ettirmektedir. Bu şampuan ürünleri arasında en fazla rağbet gören modelse mentol içerikli olan şampuanlar olarak karşımızda yer almaktadır. Mentollü erkek şampuanı üretimine yer veren Blendax içeriğinde kullanmış olduğu bileşenlerle zevkli bir duş deneyimi yaşatmaktadır. Güzel kokulara sahip olmak isteyen kişilerin tercihinde yer alan bu ürün, güne ferah başlamanın keyfini çıkarmaktadır. Blendax Erkekler için Mentollü Şampuan 550 ml ürünüyle dolgun bir görünümü olan hacimli saçlara erişebilmek mümkündür. Normal saç tipine özel olarak geliştirilen formülün içeriğinde yer alan nane özlerinin etkisi ile mentol ferahlığı sağlanmaktadır. Aynı zamanda kepek oluşumunu engelleyen ürün sayesinde 48 saat süreyi aşkın zamanla hacimli ve parlak bir görünüm sunan saçlara erişmek mümkündür.

Blendax Erkekler İçin Mentollü Şampuan Yorumları

Blendax Erkekler İçin Mentollü Şampuan Yorumları

Özellikle yaz aylarında tercih edilen ve sıcak günlerde ferahlatıcı etkisi ile bunaltıcı havalardan kurtaran mentollü şampuanlar, erkeklerin kullanımına özel olarak etkili bileşenlerle geliştirilmiştir. Blendax markasının ürün gamında bulunan erkekler için mentollü şampuanlar çoğu kullanıcı tarafından sevilerek tercih edilmektedir. Blendax Erkekler için Mentollü Şampuan kullananlar nanenin ferahlatıcı etkisiyle harmanlanarak saçlara hacim kazandırmakta ve saçların daha gür bir görünüm kazanmasına olanak tanımaktadır. Erkek kullanıcılara özel olarak dolgun, güçlü içeriğiyle özel olarak geliştirilmiştir. Bununla beraber bu ürün paketler halinde 5’li olarak da satışa çıkarılmaktadır. Bu durum ekonomik şekilde daha uyguna gelmektedir. Blendax Erkekler için Mentollü Şampuan 550 ml x 5 yorum bölümünde yer alan görüşler ürün hakkında detaylı bilgiler sunmaktadır. 550 ml şişelerde 5’li olarak satışa çıkarılan mentollü şampuanlar uzun süreli kullanım sağlamaktadır.

Blendax Erkekler İçin Mentollü Şampuan Fiyatları

Blendax Erkekler İçin Mentollü Şampuan Fiyatları

Blendax adı altında yer alan erkekler için mentollü şampuanlar tek tek ya da paketler halinde satın alınabilir. Genel olarak Blendax Erkekler için Mentollü Şampuan 550 ml x 5 şeklinde kullanıcılara sunularak daha uygun fiyatlardan verilmektedir. Erkeklerin güne hazırlanmaları ve saç sağlıkları açısından önemli bir yer tutan bu ürün saçlarda kepeklenme ya da yağlanma sorununa karşı üst düzey bir etki göstermektedir. Tek şeklinde satılan şampuana göre daha uygun bir fiyata gelen bu seçenek, bütçenin korunmasını ve tasarruf edilmesini sağlamaktadır. Trendyol sitesi üzerinde yer alan arama butonuna tıklayarak Blendax markasına ait olan Erkekler için Mentollü Şampuan 550 ml x 5 satın al yazıp kısa süre içerisinde ürüne ulaşmak mümkündür.