BİTERSE 100 Ml Pompalı Sprey Yağdanlık Sprey Yağlık Sirkelik Cam Sprey Yağlık

124 TL

Ürün Bilgileri

BİTERSE 100 Ml Pompalı Sprey Yağdanlık Sprey Yağlık Sirkelik Cam Sprey Yağlık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Biterse Satıcı Ünvanı: YEŞİM KARAKAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2011721387200000 Vergi Kimlik Numarası: 2090292743
    Bu ürün Biterse tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Biterse 245 ml Pompalı Sprey Yağdanlık Sprey Yağlık Sirkelik Cam Sprey Yağlık - 1 Adet Ürün Açıklaması Zeytinyağı, soya sosu, sirke ve diğer sıvı çeşnileri için kullanılabilecek Spreyli Cam Şişe malzemesidir.
  • Az miktarda sprey, etkili bir şekilde sprey miktarını kontrol edebilir, evde pişirmenin iyi bir yardımcısıdır.
  • Cam doku korozyon olmadan sıvıların her türlü tutabilir.
  • Şişe gövdesi şeffaftır ve sıvıyı takip edebilirsiniz.
  • Pişirme, barbekü, salata vb. için kullanılabilir.
  • Ürün malzemesi: Cam gövde
  • Kapasite: 250 ml
  • Başlık Renk: Siyah
  • Önemli Not: Sprey Kafa Metal değildir plastik malzemeden üretilmiş olup krom kaplamadır. Önemli Not: Sprey Kafayı bulaşık makinasında yıkamayınız. Temizlemesini bez yardımı ile yapınız kurulamayı unutmayınız Paket İçeriği: 1 Adet Biterse 250 ml Pompalı Sprey Yağdanlık Sprey Yağlık Sirkelik Cam Sprey Yağlık
  • Bu ilan Biterse.comile yayınlanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

Biterse 100 ml Pompalı Sprey Yağdanlık Cam Yağlık Sirkelik

Bi̇terse 100 ml pompalı sprey yağdanlık cam yağlık sirkelik ürünü, mutfakta sıklıkla kullanılan yağ ve sirkeyi koymak için tasarlanır. Hem yemek hem de salata yapımında kullanılan bu gıda çeşitlerine her daim ihtiyaç duyulur. Tezgah üstü gibi erişilmesi kolay alanlarda bulunması, günlük kullanımda kolaylık ve pratiklik sağlar. Herkes tarafından görülebilen alanlarda duran bu ürünlerin güzel ve temiz bir şişeye konulması son derece önemlidir. Birbirleriyle uyumlu olan yağlık ve sirkelik, mutfak tezgahında hoş bir görüntü sergiler. Bu ürünlerin içerisine; sirke, zeytinyağı, soya sosu gibi birçok sıvı çeşniyi koyabilirsiniz. Ürünler, sprey formlu olarak tasarlanır. Bu sayede rahat ve temiz bir kullanım sağlar. Mutfakta istediğiniz alana konumlandırabilirsiniz.

  • 100 ml hacme sahip şişe
  • Sprey özelliğine sahip ürün
  • Cam malzemeden meydana gelir

Biterse Pompalı Sprey Yağlık ve Sirkelik 100 ml Özellikleri

Pompalı sprey yağdanlık, cam malzeme kullanılarak üretilir. Kaliteli cam malzeme sayesinde ürünün kırılma olasılığı son derece düşüktür. Cam malzemenin getirdiği avantajlardan biri, sağlıklı bir kullanım oluşturmasıdır. Ürünün tasarımında sprey form kullanılır. Bu sayede yağdanlık kullanımı, oldukça temiz ve rahat bir şekilde yapılır. Etrafa yağ sıçrama riski düşük olduğundan, mutfak ekstra kirlenmez. Sprey miktarını kontrol edebildiğiniz bu ürün ile yağ ve sirke oranını kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Cam malzeme, korozyona uğramaması sayesinde çeşnilerin taze kalmasını sağlar. Hava almayan kapağı, dış ortam ile teması keser. Şişelerin tasarımı şeffaf olarak yapılır. Bu sayede şişenin içerisinde kalan yağ ve sirke miktarını rahatlıkla takip edebilirsiniz. Salata ve yemek yaparken sık sık kullanılan bu çeşnileri, Biterse pompalı sprey cam şişelerinde muhafaza edebilirsiniz.

Biterse Pompalı Sprey Yağlık ve Sirkelik 100 ml Yorumları

Bi̇terse 100 ml pompalı sprey yağdanlık yorumlarında ürünlerin sağlıklı bir kullanım alanı sunması son derece beğenilir. Bu paket, 2 adet şişeden oluşur. Her bir şişe 100 ml olarak tasarlanır. Ergonomik bir hacme sahip olan ürün sayesinde yağ ve sirkeyi ideal bir süre kapsamında kullanabilirsiniz. Şişelerin çapı 4, yüksekliği 18 cm olarak tasarlanır. Başlık rengi gümüştür. Gümüş ve cam malzemenin uyumu şık bir görünüm sağlar. Başlık, plastik malzeme üretilir ve krom ile kaplanır. Ürünün başlık kısmının bulaşık makinesinde yıkanması önerilmez. Elde yıkanması ve daha sonra temiz bir bez ile kurulanması yeterli olur. Bi̇terse 100 ml pompalı sprey yağdanlık, günlük hayatta sıklıkla kullanılan pratik bir mutfak ürünüdür. Şık ve kullanışlı olan şişeler, mutfağınızdaki diğer eşyalar ile uyumludur.

Biterse Pompalı Sprey Yağlık ve Sirkelik 100 ml Fiyatı

Bi̇terse 100 ml pompalı sprey yağdanlık fiyatı, ürünün sahip olduğu malzeme kalitesi ve parça sayısına göre belirlenir. Kaliteli cam malzeme kullanılarak imal edilen yağdanlık, dayanıklılığı yüksek bir yapıya sahiptir. Sprey formda olmasının avantajı sayesinde müşteriler tarafından memnun bir şekilde kullanılır. Spreylerin üzerinde koruyucu kapak bulunur. Böylece hijyenik bir kullanım alanı sağlanır. Ayrıca koruyucu kapak sağlık için de önemlidir. Koruyucu kapaklar, şeffaf olarak tasarlanır. Şişe ve kapağın toplam boyu 25 cm’dir. Pratik olmasıyla öne çıkan ürün hediyelik olarak da tercih edilebilir. Sprey formlu olması sayesinde gıdanın üzerine direkt olarak püskürtülebilir. Hijyenik, pratik ve şık olan yağdanlık çeşitlerini mutfağınızda güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Kullanım sırasında akıtmayan model bu özelliğiyle beğeni toplar. Bi̇terse 100 ml cam yağlık sirkelik ürününü Trendyol’dan inceleyebilir ve satın aldıktan sonra mutfağınızda kullanmaya başlayabilirsiniz.