Biorfe 500 ml Bokashi Konsantre Ph Düzenleyici Sıvılı 18 L Kompost Kovası Ikili Set - Yeşil

1.775 TL
(49,31 TL / lt)

Ürün Bilgileri

Biorfe 500 ml Bokashi Konsantre Ph Düzenleyici Sıvılı 18 L Kompost Kovası Ikili Set - Yeşil

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Biorfe Satıcı Ünvanı: BİORFE ORGANİK TARIM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0176091044300001 Vergi Kimlik Numarası: 1760910443
    Bu ürün Biorfe tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Biorfe 500 ml Bokashi Konsantre pH Düzenleyici Sıvılı 18 L Kompost Kovası İkili Set - Yeşil Biorfe Bokashi Kompost Set, organik mutfak atıklarınızı
  • ev ortamında kolaylıkla, toprak için yararlı kompost ve sıvı gübreye dönüştürmeniz için üretilmiştir.
  • Biorfe Bokashi kovasının içi iki bölümden oluşmaktadır. Üst bölüm gıda atıklarının atılması için, alttaki bölüm ise atıklardan süzülen Bokashi suyunun (sıvı gübre) birikmesi içindir. Biriken sıvının tahliye musluğundan günlük alınması gerekir.
  • Bokashi yöntemi ile koku ve sinek oluşmadan atıkları fermente eden ve sistemi sorunsuz çalıştıran şey konsantre ph düzenleyici sıvıdır ve bu sıvı organiktir.
  • Ev ortamında kullanıma son derece uygun olan bu set
  • anaerobik (oksijensiz) olarak çalışır, bu nedenle kapaklar özel olarak hava almayacak ve kolay açılır şekilde tasarlanmıştır ve bulaşık makinesinde yıkanabilirler.
  • Biorfe Bokashi Kompost kovaları en güvenli plastik olarak bilinen PP5 (polipropilen) malzemeden üretilmiştir ve elde edilen ürünler ekolojik tarımda kullanılmaya uygundur. Organik mutfak atıklarınızı doğaya zarar vermeden yeniden toprağa kazandırmak için ihtiyacınız olan tek şey Biorfe Bokashi Settir.
  • Kutu İçeriği: 2 Adet 18 litre Yeşil Biorfe Bokashi Kovası ve Yeşil Kapakları
  • 2 Adet Alt Süzgeç
  • 1 Adet Sıkıştırma Kapağı
  • 1 Adet Sprey Şişesi
  • 2 Adet Yeşil Musluk
  • 1 Adet 50 ml Ölçüm Kabı
  • 1 Adet 500 ml Bokashi Sıvı Konsanstresi
  • 1 Adet Atık Kutusu ve içerisinde Odun Talaşı
  • Kutu Ebatları: 30 x 30 x 40 cm Kutu Ağırlığı: 4,280kg

Ürün Özellikleri

  • Hacim 15 L +
  • Ağırlık 4 Kg
  • Gübre Çeşidi Toz Gübre
Geri Bildirim Ver

Biorfe Bokashi Kompost Kovası 18 Litre İkili Set

Kompost yöntemi, tarım ya da çiçek yetiştirmek için kullanılan toprağın yapısını zenginleştirmek ve düzenlemek için kullanılır. Bu yöntem sayesinde toprağın hava alması, işlenebilmesi ve su tutma kabiliyeti artar. Bokashi ise soğuk bir kompost yapım yöntemidir. Bokashi, fermente edilen organik atık anlamına gelir. Biorfe bokashi kompost kovası 18 litre ikili set ile organik mutfak atıklarınızı ev ortamında kolaylıkla toprak için yararlı hale getirebilirsiniz. 18 litreye kadar hacmi bulunur. Özel olarak hava almayacak şekilde tasarlanan kapakları sayesinde anaerobik, yani oksijensiz şekilde çalışır. Kolay açılabilir kapakları ile sizi hiç zorlamaz. Bu ürün sayesinde elde edilen kompost ekolojik tarımda kullanıma uygundur. Yüksek kalite plastikten üretilen bu ürüne siz de kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

  • Hava geçirmeyen kapaklar
  • Ekolojik tarıma uygun ürünler
  • Yüksek kaliteli yapı

Biorfe Bokashi Kompost Kovası 18 Litre İkili Set Özellikleri

Biorfe Bokashi Kompost Kovası 18 Litre İkili Set Özellikleri

Biorfe bokashi kompost kovası, iki ayrı bölmeden oluşur. Üst kısmında gıda atıkları atılırken alt kısımda bokashi suyu, yani sıvı gübre birikir. Biriken bu sıvıyı günlük olarak altta bulunan musluktan boşaltmak gerekir. Oksijensiz çalıştığından dolayı kapakları hava almayacak şekilde üretilir. Kapaklarını bulaşık makinesinde gönül rahatlığı ile yıkayabilirsiniz. Polipropilen malzemesinden üretilen plastiği oldukça güvenlidir. Elde edilen ürünleri ekolojik tarımda kullanabilirsiniz. Bu yöntemde koku ve sinek oluşmadan atıkları fermente eden ve sistemi sorunsuz çalıştıran şey, konsantre pH düzenleyici sıvıdır ve bu sıvı organiktir. Biorfe kompost kovası ev ortamında kullanıma son derece uygundur. Kovaların 18 litreye kadar kapasitesi bulunur. Bu ürün, organik mutfak atıklarını doğaya zarar vermeden dönüştürmenin uygun bir yoludur. Siz de bu ürünü kullanmaya başlayarak mutfak atıklarınız ile doğaya verdiğiniz zararı azaltabilirsiniz.

Biorfe Bokashi Kompost Kovası 18 Litre İkili Set Yorumları

Biorfe Bokashi Kompost Kovası 18 Litre İkili Set Yorumları

Her gün mutfaktan çıkan atıkları tezgah üstü bir kapta biriktirilir. Akşam kovanın kapağı bir kere açılarak içine atılır ve bastırarak sıkıştırılır. Bu işlem her gün tekrarlanır. Sıkıştırarak yapıldığı için kova bolca atık alır. Ürün, koku ve sinek oluşmadan atıkları fermente eder. Setin içeriğinde 2 adet 18’er litre kapasiteli kova ve kapakları bulunur. 2 adet alt süzgeç, sıkıştırma kapağı, sprey şişesi ve 2 adet musluk, pratik bir kullanım sağlar. 50 ml ölçüm kabı, 500 ml bokashi sıvı konsantresi, atık kutusu ve odun talaşı ile işlem için gerekli materyalleri sağlar. Kovaların içi iki bölümden oluşur. Üst kısmına gıda atıkları atılır. Alt kısmında ise atıklardan çıkan sıvı gübre birikir. Biorfe bokashi kompost kovası 18 litre ikili set yorumlarına göz atarak ürünü kullananların deneyimleri hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Biorfe Bokashi Kompost Kovası 18 Litre İkili Set Fiyatı

Biorfe Bokashi Kompost Kovası 18 Litre İkili Set Fiyatı

Mutfak atıklarının doğaya zarar vermeden tekrar toprağa kazandırılması için oldukça faydalı bir üründür. Son derece güvenli bir plastikten üretilen bu kovalardan elde edilen ürünleri, ekolojik tarımda kullanabilirsiniz. Ev ortamı da dahil olmak üzere dilediğiniz yerde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir üründür. Kovaların kolay açılır kapakları, bulaşık makinesinde yıkanmaya uygundur. Bu sayede temizliğini sağlamak kolaydır. Ürün, oksijensiz bir şekilde çalıştığı için kapakları özel olarak kolay açılabilir ancak hava almayacak şekilde üretilir. İki kovanın da ayrı ayrı 18 litreye kadar hacmi bulunur. Ev ortamında kullanılması tamamen uygundur. Biorfe bokashi kompost kovası 18 litre ikili set fiyatı, ürünün yapı kalitesi ve sunduğu özellikler göz önüne alınarak belirlenir. Siz de doğa için son derece yararlı olan bu ürüne Trendyol’dan kolaylıkla ulaşabilir ve satın alabilirsiniz.