BİKÖY ORGANİK Doğal Mürdüm Eriği Reçeli (2 X 420 GR.)

289,60 TL
Tükeniyor!

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BİKÖY ORGANİK Doğal Mürdüm Eriği Reçeli (2 X 420 GR.)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BİKÖY ORGANİK Satıcı Ünvanı: EUROART İNŞAAT PROJE TAAHHÜT TURİZM MAKİNA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0383042410900015 Vergi Kimlik Numarası: 3830424109
    Bu ürün BİKÖY ORGANİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mürdüm Eriği Reçeli Mürdüm eriği, iyi bir A vitamini, B2 vitamini ve potasyum kaynağıdır. Bol miktarda B1, B2, B3, B6, A, C ve E vitamini bulundurur. Ayrıca mürdüm eriği mor renkli bir meyve olduğundan, mor rengi veren antosiyanin pigmenti açısından zengindir. Hiçbir katkı maddesi, koruyucu renklendirici ve glikoz konulmadan sadece kırmızı pancar şekeri ile Torosların doğal atmosferinde yetişen eriklerden yapılmıştır. Erik reçelinde tane yoğunluğu yaklaşık olarak yüzde 90 oranındadır. Damak tadı gelenekselden yana olan herkese çocukluğumuzun erik reçelini çağrıştıracak bu tanıdık tarifle kahvaltı sofralarında nostaljik bir hava yakalayabilirsiniz. Afiyet ve şifa olsun. 420 Gr.
Geri Bildirim Ver

Biköy Organik Doğal Mürdüm Eriği Reçeli (420 gr)

Osmanlı Döneminden itibaren saray mutfağında varlığını sürdüren reçeller farklı içerik ve aromalarıyla her yaştan kişiye hitap eder. Lezzetli ve meyve ağırlıklı yapıya sahip olan ürünler, sıklıkla tercih edilir. Hemen her yaştan insan tarafından özellikle kahvaltıda sıklıkla tercih edilir. Meyve ile yapılan ürünler, farklı tatları ve kokuları ile büyük beğeni toplar. Çilekli, vişneli ve erikli olmak üzere pek çok meyveden reçel yapılır. Lezzeti ve görüntüsüyle büyük beğeni toplayan Biköy Organik doğal mürdüm eriği reçeli 420 gr, yoğun ilgi görür. Ürün, mürdüm eriğinden yapılır. İçerisinde glikoz ya da katkı maddesi içermeyen ürün, tamamen organik yapıdadır. Bu sayede sağlıklı bir alternatiftir. Besin, görüntüsü ve rengiyle büyük beğeni toplar. Ürünü, dilediğiniz yerde ve zamanda rahatlıkla tüketebilirsiniz.

  • Meyveli aroma
  • Doğal meyveli reçel
  • Uzun süre tazelik

Biköy Organik Doğal Mürdüm Reçeli 420 gr Özellikleri

Biköy Organik Doğal Mürdüm Reçeli 420 gr Özellikleri

Mürdüm eriği tatlı ve ekşi lezzetiyle büyük beğeni toplar. Antioksidan açısından oldukça zengindir. Bu sayede, vücudumuzdaki toksik maddelerden kurtulmanıza yardımcı olur. Besinin içerisinde yüksek oranda lif bulunur. Lezzetli ve görüntüsüyle beğeni toplayan eriği mevsimi dışında da rahatlıkla tüketebilmeniz için reçeli yapılır. Mor renkli olan bu meyvenin reçeli de mor renktedir. Ürüne mor rengi veren antosiyanin pigmenti açısından oldukça zengindir. Reçel yapılırken içerisinde hiçbir katkı maddesi konulmaz. Sadece kırmızı pancar şekeri ve Torosların doğal ortamında yetişen mürdüm eriğinden yapılır. 420 gr halinde satılan mürdüm eriği reçeli serin ve kuru bir ortamda saklandığı sürece son kullanma tarihi bitimine kadar tüketilebilir. İçeriğindeki şeker sayesinde vücuda enerji veren ürün, kan şekerinizin yükselmesini sağlar. Kana kolay karışması sayesinde daha zinde ve enerjik olmanıza yardımcı olabilir.

Leziz Biköy Organik Doğal Mürdüm Reçeli 420 gr

Leziz Biköy Organik Doğal Mürdüm Reçeli 420 gr

Reçel, Türk toplumunun geleneksel ürünlerinden biridir. Sebze ve meyvelerden birçok reçel çeşiti yapılır. Bol miktarda vitamin ve mineral içerir. Mürdüm reçeli ise bağışıklık sistemini güçlendirir. Bol miktarda B1, B2, B3, B6, A, C ve E vitaminleri bulundurur. Günlük C vitamini ihtiyacınızın karşılanmasına yardımcı olur. Ayrıca, içerisinde bulunan demir sayesinde anemi hastalığının oluşmasını engeller. Ürün, karbonhidrat içerdiği için kan şekerinizi düzenler. Bu sayede kısa sürede tokluk hissi yaşamanızı sağlar. Lezzetiyle size eşsiz bir deneyim yaşatır. Ürün, tadı ve kokusu ile büyük beğeni toplar. Biköy Organik doğal mürdüm eriği reçeli 420 gr fiyatı, ürünün sahip olduğu organik yapı, ürün kalitesi ve gramaj gibi birçok özellik göz önüne alınarak belirlenir. Bu seçeneği kapsamlı bir şekilde inceleyebilir ve kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Fiyatlarla Biköy Organik Mürdüm Reçeli 420 gr

Bütçenize Uygun Fiyatlarla Biköy Organik Mürdüm Reçeli 420 gr

Tatlılar ve şekerlemeler, günlük hayatın vazgeçilmez besinlerinden biridir. Reçeller yapısı ve enerji verici olmasından dolayı kahvaltı sofralarında sıklıkla tercih edilir. Meyvenin kendisinde bulunan fruktoz şekeriyle pişirildiği için sağlığa oldukça yararlıdır. Ayrıca, karaciğer sağlığını destekler. Erik reçelinde tane yoğunluğu oldukça fazladır. Tane yoğunluğu %90 oranındadır. Bu sayede, erikte bulunan vitamin ve minerallerin çoğunluğunu rahatlıkla alabilirsiniz. Ayrıca, ürün metabolizmanızı hızlandırır ve ürünün çiğnenmesi oldukça kolaydır. Bu sebeple küçük yaştaki çocuklar veya yaşlı tarafından da ürünü rahatlıkla tüketilebilir. Lezzetiyle size eşsiz bir deneyim yaşatır. Ürün, kan şekerinin hızlı bir şekilde artmasına neden olduğu için şeker hastalarının kontrollü bir şekilde tüketmesi önerilir. Biköy Organik doğal mürdüm eriği reçeli 420 gr yorumları ve müşteri önerilerine erişmek için Trendyol’dan incelemeler yapabilir, ürünü güvenle satın alabilirsiniz.