1
Kuru Şampuan kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Batiste Kuru Şampuan Orıgınal 200 ml

175,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (22)
Kurumsal Fatura
179,90 TL
Kurumsal Fatura
188,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
199,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Batiste Kuru Şampuan Orıgınal 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LoveBrands Satıcı Ünvanı: ESFA LOJİSTİK VE DİJİTAL MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0379039182400017 Vergi Kimlik Numarası: 3790391824
    Bu ürün LoveBrands tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BATISTE KURU ŞAMPUAN ORIGINAL 200 ML

Ürün Özellikleri

  • Etki Canlandırıcı
  • Saç Tipi Yağlı
  • Hacim 200-399 ml
Geri Bildirim Ver

Batiste Original Kuru Şampuan 200ml

Yoğun iş ve ev hayatı arasında kişisel bakımın aksadığı ya da yeterli gelmediği zamanlar olur. Özellikle stres nedeniyle saçlarda yağlanma meydana geldiğinde etkili bir çözüme ihtiyaç duyulur. Sık sık saç yıkamak da yağlanmaya sebep olduğu için kesin bir çözüm niteliğinde değildir. Yağlı yiyeceklerin tüketilmesi, kaynar suyla saç yıkanması, saç tipine uygun olmayan şampuan ve saç bakım ürünlerinin kullanılması gibi faktörler de yağlanmayı artıran unsurlardır. Bu tür durumlarda yağlı saçlar için özel olarak hazırlanan seçeneklere yönelmek gerekir. Ayrıca pratik ve kullanışlı bir ürün olan kuru şampuanlar da yağlı saçlar için kurtarıcı rol oynar. Canlı ve sağlıklı bir görünüm için Batiste markasının kuru şampuanını tercih edebilirsiniz. Kuru şampuan Batiste bünyesinde kusursuz bir formülle hazırlanır ve beğeninize sunulur.

  • Ekstra hacim
  • Pratik kullanım
  • Özgün koku

Saniyeler İçerisinde Hacimli ve Gür Saçlar

Saniyeler İçerisinde Hacimli ve Gür Saçlar

Saçınızı basit ve hızlı şekilde hacimli bir görüntüye kavuşturabilirsiniz. Batiste Original kuru şampuan sayesinde günlük akışın her anında canlı ve şekilli saçlara sahip olabilirsiniz. Her bütçeye uygun fiyatı nedeniyle hesaplı bir ürün olan Batiste kuru şampuan, üstün kalitesiyle ön plana çıkar. Bu ürünü kullanmak için yağlı bir görüntüye ihtiyaç yoktur. Temiz ve yeni yıkanmış saçların diplerine de kuru şampuan uygulayabilir, daha modern ve stil sahibi saçlara ulaşabilirsiniz. Kuru şampuanı, saç şekillendirmeden önce kullanabilirsiniz. Fön veya düzleştirme işlemleri öncesinde bu ürünü kullanarak kusursuz saç çizgilerine sahip olabilir, oldukça doğal bir görüntü elde edebilirsiniz. Saçı canlı gösteren kuru şampuan dokunuşunu deneyimleyerek yepyeni bir stil ortaya koyabilir, hayatınızdaki stres faktörlerini harikulade görüntünüzle aşabilirsiniz. Alanının öncülerinden olan ürünle bulunduğunuz ortamda dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Pratik Kullanım ile Kalıcı Etki Yaratma İmkanı

Pratik Kullanım ile Kalıcı Etki Yaratma İmkanı

Batiste Original kuru şampuan 200 ml sayesinde özellikle kış aylarında konforunuzu artırabilirsiniz. Kuru şampuandan yüksek verim alabilmek için öncelikle şişeyi çalkalamanız, ardından saçınıza uzak tutarak spreyleme işlemini gerçekleştirmeniz gerekir. Bu süreçte ideal uzaklık 30 cm’dir. Bu mesafeden eğimli şekilde saç diplerinize kuru şampuanı sıkabilirsiniz. Az miktarı bile hacimli ve temiz bir görüntü elde etmenize yardımcı olur. Uygulama sonrasında ise şampuanı iyice dağıtmak için tarama işlemini gerçekleştirmeniz önemlidir. Bu işlem sırasını takip ettikten sonra dilerseniz şekillendirme işlemlerini de gerçekleştirebilirsiniz. Kuru şampuanın konforlu özelliklerinin başında durulama ihtiyacının ortaya çıkmaması gelir. Böylece kısa sürede zahmetsizce saç temizliğini ve bakımını yapabilirsiniz. Durulama gerektiren bakım kremlerinin aksine, ürünü temiz saça uygulayabilir ve anında harika bir görüntüye kavuşabilirsiniz. Kolaylıkla uyguladığınız ürünle tüm gün hacimli saçlara ulaşabilirsiniz.

Batiste Şampuan Fiyatları ve Yorumları

Batiste Şampuan Fiyatları ve Yorumları

Batiste kuru şampuan, kendine özgü bir kokuya sahiptir. Bu sayede oldukça hoş bir kokuyla saçlarınızın sarmalandığını hissedebilir ve keyifli zaman geçirebilirsiniz. Sprey sonrası parmak uçlarınızla saç diplerine yedirdiğiniz kuru şampuanın kokusu, gün boyu sizinle kalır. Yıkanmamış ve yağlı saçların getirdiği sorunlara Batiste şampuan kullanarak son verebilir, yıkanmış saçları ise canlı hale getirebilirsiniz. Batiste Original kuru şampuan 200 ml fiyatı, bütçe dostudur. 200 mililitrelik bir şişeden haftalar boyu sürecek bir verim alabilirsiniz. Dilediğiniz zaman ürünü kullanarak dışarı çıkmak için hazır olabilirsiniz. Güzelliğinizin ve sağlığınızın destekçisi olan Batiste Original kuru şampuan kullananların yorumlarına Trendyol üzerinden göz atabilir, diğer müşterilerin düşüncelerini değerlendirebilirsiniz. Batiste Original kuru şampuan 200 ml yorumlarından faydalanarak ürünün özelliklerini görebilir ve satın alma sürecinde çok daha bilgili olmanın avantajını elde edebilirsiniz.