BasaranMatbaasi Ilkokul Kapı Giydirme Şirinler Hoşgeldiniz

450 TL
Boyut/Ebat: 100 x 200
100 x 200

Ürün Bilgileri

BasaranMatbaasi Ilkokul Kapı Giydirme Şirinler Hoşgeldiniz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BASARAN TABELA VE REKLAM Satıcı Ünvanı: DAVUT BAŞARAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Batman Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 7123011623600001 Vergi Kimlik Numarası: 1450212930
    Bu ürün BASARAN TABELA VE REKLAM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KAPI ÜRÜN AÇIKLAMASI · Ölçü : 95x205 · Dünya’nın en kaliteli baskı makinesi Conica 1024 ve Epson DX5 ile HD kalitede baskı alıyoruz. · ORACAL marka Avrupa folyo (Plastik Malzeme) olup kendinden yapışkanlıdır. · Kokusuz boya kullanıyoruz. · Size özel tasarımlar yapıyoruz. · Kapı zemini düz olmalıdır, oymalı ve desenli yüzeylere uygulama yapılamaz. · Yukarıdaki fiyata laminasyon ve uygulama dahil değildir. · İsterseniz var olan görsel resim üzerinde değişiklik talep edebilirsiniz. · %100 müşteri memnuniyetini garanti ediyoruz. · Ürünün daha uzun ömürlü olmasını sağlamak için temizliğinde sadece cam sil veya su kullanınız. · Kurutmasını temiz bir bez ile yapınız..

Ürün Özellikleri

  • Renk Yeşil
Geri Bildirim Ver