Barilla Mini Midye Makarna 500 Gr.

85,69 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
200 TL'ye %4 İndirim
Kurumsal Fatura
86,69 TL
Kurumsal Fatura
86,69 TL
Kurumsal Fatura
86,69 TL
500 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
86,69 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Barilla Mini Midye Makarna 500 Gr.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: keyifliposet Satıcı Ünvanı: KEYİFLİ POŞET GIDA TURİZM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0548163931700001 Vergi Kimlik Numarası: 5481639317
    Bu ürün keyifliposet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Barilla Mini Midye Makarna 500 Gr.
Geri Bildirim Ver

Barilla Mini Midye Makarna 500 gr

Barilla mini midye makarna 500 gr, deniz kabuklarından ilham alınarak üretilir. Şekli ile aile yemeklerine neşe katar. GDO içeren bileşenlerden uzaktır. Vegan ya da vejeteryan diyeti için uygundur. En sevdiğiniz makarna soslarıyla eşleştirmeniz için mükemmel bir tariftir. Yoğun kokusu ve tadıyla harika bir uyum sağlar. Sebzeli, süt bazlı soslarla ya da salatalarla mini midye makarnayı deneyebilirsiniz. Sağlıklı durum buğdayı ve suyla üretilir. Beslenme açısından dengeli bir yemektir. Bazı ek yararlarıyla birlikte hemen herkesin sevdiği karbonhidratlı bir yiyecektir. Bu seçenek, gün içinde ihtiyaç duyulan besinleri büyük miktarlarda sağlar. Diyet planlarının bir parçası haline getirilebilir. Barilla’nın mini midye makarnasını deneyerek sunduğu ayrıcalıklardan verimli biçimde faydalanabilirsiniz. Bu lezzet ile keyifli bir deneyim yaşayabilirsiniz.

  • Yüksek besin değeri
  • Lezzetli tat
  • Zengin lif içeriği

Lezzetli Barilla Mini Midye Makarna 500 gr

Lezzetli Barilla Mini Midye Makarna 500 gr

Barilla mini midye makarna, hazırlaması son derece basit olan bir yiyecektir. Yağsız protein, sebze, baklagil ve meyvelerle uyumludur. Tamamlayıcı bir görev üstlenerek tatları çeşitlendirir. İçindeki tek bileşen, su ve durum buğdayıdır. Bu da onu sağlıklı bir seçenek haline getirir. İlave şeker ya da katı yağ içermeyen gelişmiş rafine bir tahıldır. Bitki bazlı olduğundan, düşük karbon ayak izine sahiptir. Düşük glisemik değeri taşıyan bir karbonhidrat olarak vücuda iyi biçimde etki eder. Çünkü glisemik açıdan yüksek seviyede gıdalar, kan şekerinin hızlı dengesizleşmesine yol açar. Vücut metabolizmasını yavaşlatır. Sonuç olarak ürün, size güçlü bir enerji verir. Aynı zamanda uzun süre tok tutar. B ve E vitamini gibi temel besin kaynaklarını içerisinde barındırır. Tam tahıllı makarna ve diğer buğday ürünlerine geçerek genel sağlığınızı iyileştirebilirsiniz.

Barilla Mini Midye Makarna 500 gr Avantajları

Barilla Mini Midye Makarna 500 gr Avantajları

Barilla midye makarna, sunduğu katkılarla kalitesini ortaya koyar. Tam tahıllar, kalp sağlığında son derece önemli bir role sahiptir. Bu yiyecekleri diyetinizin düzenli bir parçası haline getirebilirsiniz. Bunun sonucunda toplam kolesterol seviyeniz azalabilir. İnsülin seviyeniz düşüş yaşar. Çoklu tahıllar, vücuttaki glikoz regülasyonunun iyileştirilmesine yardımcı olur. Şeker düzeylerinin korunmasına destek verir. Diyabete yakalanma şansınızı minimuma indirir. Lif, çoğu insanın ihtiyaçlarından biridir. Bu bağlamda zengin içerikler sunan Barilla makarna, bağırsak hareketlerini düzenler. Kabızlığı giderip ishal gibi rahatsızlıkların dert olmasını engeller. Bağışıklık sistemini enfeksiyondan ve yaralanmalardan korumaya çalışır. İyi desteklenen bir sindirim sistemi ve düzenli bağırsak hareketleriyle hastalıklardan kaçınılabilir. Tok hissetmeniz için çaba sarf ederek kilonuzu uygun ölçüde muhafaza etmenize yarar. Barilla’nın mini midye makarnası sayesinde hem sağlıklı hem de akıllı çözümlere ulaşabilirsiniz.

Güvenilir Barilla Mini Midye Makarna 500 gr Fiyatı

Güvenilir Barilla Mini Midye Makarna 500 gr Fiyatı

Barilla mini midye makarna 500 gr fiyatı; ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Kalori alımınızı azaltarak zayıflamanız için bir araç niteliği taşır. İnsüline olan gereksinimlerinizi olabildiğince karşılayarak sorunlarla uğraşmaktan sizi kurtarır. Tam tahıllar, yağ ve kolesterol oranı düşük bir diyetle birleştirilebilir. Kansere karşı mücadelede umut vadeder. Otantik bir İtalyan ziyafeti için idealdir. Makarna sosu, taze sebzeler ya da balıkla servis edilebilir. Veganlar ve vejetaryenler için uygundur. Yüksek kalitede GDO'suz malzemelerle üretilir. Lif, sindirim sisteminde hazmedilmeden geçen ve tokluk hissine yardımcı olan bir tür asistandır. Ürün, tüm bunlara sahip olarak beğeni toplar. Sindirim organlarınızı iyileştirebilir. Barilla mini midye makarna 500 gr yorumlarını inceleyerek ürünü daha önce kullanan müşterilerin deneyimlerini keşfedebilirsiniz. Barilla’nın mini midye makarnasını Trendyol’da güvenle satın alabilirsiniz.