Barilla Fettuccine (FETTUCİNİ) Makarna 500 G. 3'lü

Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
8.8
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
727,07 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Barilla Fettuccine (FETTUCİNİ) Makarna 500 G. 3'lü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ailem Pazarı Satıcı Ünvanı: NADA KHALED NIAZ SAID MOHAMED İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6222095601
    Bu ürün Ailem Pazarı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Barilla Fettuccine (Fettucini) Makarna 500 g. 3'lü
Geri Bildirim Ver

Barilla Fettuccine (FETTUCİNİ) Makarna 500 g 3'lü

Barilla Fettucine makarna, hamur yapraklarının şeritler halinde kesilmesi, ardından kuş yuvası şeklinde şekillendirilmesi ve kurutulmasıyla hazırlanır. Fettucine özel şekli sayesinde yoğun kıvama sahip sosları kolaylıkla tutar. Kremalı, peynir bazlı veya domates bazlı bir sosla, et ya da sebzelerle yüksek uyum gösterir. Profesyonel aşçılar en klasik tarif olan Barilla Fettucine Alfredo'yu önerir.

 
  • Eser miktarda soya ve yumurta
  • 6 dakika pişme süresi
  • Barilla Collezione serisi

Barilla Fettuccine Makarna 3’lü Özellikleri

Barilla Fettuccine Makarna 3’lü Özellikleri

Barilla Fettuccine, Fettuccine adı verilen geniş ve ince bir şerit şeklinde üretilir. Genellikle soslu yemekler ya da sıcak soslarla servis edilir. Barilla Fettuccine (Fettucini) makarna 500 g ölçülerindeki paketiyle Barilla'nın en iyi durum buğdayı makarnaları arasında yer alır. Geleneksel kuş yuvası şekli, makarnanın Alfredo sosu veya bolonez gibi yoğun sosları tutmasına yardımcı olur. Aynı zamanda sunumlar için gurme tabağı görünümü oluşturur. Barilla Fettuccine, şekli iyi hazırlanmış makarna ile eş anlamlı hale gelen zengin ve geleneksel bir İtalyan yassı makarnasıdır. Barilla makarnalarında sadece "buğdayın kralı" olarak bilinen taze durum buğdayı irmiği kullanır ve daha sonra mükemmel un karışımını oluşturmak için birlikte öğütülür. Makarnanın kalın 3 - 0 mm genişliği ağır sosları tutmasını sağlarken kaygan dokusu sindirimini kolaylaştırır. Barilla Fettuccine (Fettucini) makarna 500 g 3lü paketi ile ana öğünler için ekonomik ve lezzetli bir alternatiftir.

 

Barilla Fettuccine Makarna 3’lü Kullanımı ve Yorumları

Barilla Fettuccine Makarna 3’lü Kullanımı ve Yorumları

Barilla Fettuccini makarna irmik, su ve durum buğdayı unu ile kıvamlandırılarak üretilir. Yeni standartlaştırılmış tarifler koleksiyonunun bir parçası olan Barilla Fettuccine, İtalya'nın otantik yöntemleri ve kaliteli malzemeleri kullanılarak sofralara taşınır. Barilla Fettuccine 3'lü yassı makarna, hamur yapraklarının şeritler halinde kesilmesi, ardından kuş yuvası şeklinde şekillendirilmesi ve kurutulmasıyla yapılır. Tüm bu süreç makarnanın lezzetinin ve tadının geliştirilmesine yardımcı olur. Özel günlerde bile paylaşmak için mükemmel olan benzersiz bir forma sahiptir. Barilla Fettuccine makarna genellikle yüksek kaliteli un ve doğal malzemeler kullanılarak üretilir. Lezzetli ve kaliteli bir ürün olarak kabul edilir. Tüketicilerin makarna hakkındaki tüm beklentileri ve tercihleri Barilla makarnalar ile karşılanır. Dilerseniz Barilla Fettuccine (fettucini) makarna 500 g 3lü yorumları bölümüne göz atarak tüketicilerin tavsiyelerine göz atabilirsiniz.

 

Barilla Fettuccine Makarna 3’lü Fiyatı

Barilla Fettuccine Makarna 3’lü Fiyatı

Barilla Fettuccine (fettucini) makarna 500 g 3lü fiyatı ve lezzetiyle tüketicilerin beğenisini kazanır. Fettuccine orijinal tarif ve doğal olarak yetiştirilen durum buğdayı kullanılarak hazırlanır. Bir restoranda servis etmek veya masada aile ve arkadaşlarla paylaşmak için gurme sınıfında özel bir şekle sahiptir. Barilla Fettuccine makarnanın yapımında şu adımlar takip edilmelidir: Tencereye 4 - 5 litre su koyun ve kaynatın. Suya 1 tatlı kaşığı tuz ekleyin. Makarnayı tencereye atın ve 5 - 6 dakika kadar kıvamını kontrol edin. Makarnayı süzün ve sıcak suda yıkayın. Hazırlanmış sosla servis yapın. İşlem süresi ve makarna kıvamı kişisel tercihlere göre değişebilir. Barilla Fettuccine’nin 3'lü olarak sunulması, makarnanın daha uygun fiyatlı bir seçenek olması anlamına gelir. Aynı zamanda daha uzun bir süre için stoklanmasına olanak tanır. Ürün hakkında detaylı bilgi edinmek için Trendyol’dan inceleyebilir ve hızlı bir şekilde sipariş oluşturabilirsiniz.