Barbie 2'li Set Orijinal Lisanslı Sarı Saçlı Barbie Chelsea Bebek ve Erkek Çocuk Ken Bebek Oyuncak İkili

599 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
9.9
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Barbie 2'li Set Orijinal Lisanslı Sarı Saçlı Barbie Chelsea Bebek ve Erkek Çocuk Ken Bebek Oyuncak İkili

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hilal Stores Satıcı Ünvanı: HİLAL ÇETİNGÜRBÜZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2450615580
    Bu ürün Hilal Stores tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu Sarı Saçlı Chelsea İkili Set Orijinal Lisanslı Çocuk Barbie Chelsea Bebek ve Erkek Çocuk Ken Bebek İle Koleksiyonunu Süsle!
  • Barbie Chelsea İkonu Bebekler çok farklı görünüşe ve tarzlara sahip. Yaratıcı hikayeler ve sonsuz eğlence için hazır olun! Modaya uygun kıyafetler ve aksesuarlar, kendi kişisel tarzınızı keşfetmenize yardımcı olur. Bu moda ikonları gündüzden geceye, okuldan sosyal etkinlere kadar her hikaye için hazır! Barbie Chelsea bebeklerin her biri, herkesin isteyeceği son moda kıyafetler giyiyor. Modern hatlar, popüler renkler ve havalı desenler. Ayakkabıları onların kendilerine has muhteşem görünümlerini tamamlıyor. Modaya uygun saç modelleri gerçekten kişiliklerini ortaya koyuyor.
  • Barbie İle Her Şey Mümkün! Barbie Chelsea serisi ile maceraya hazırlan. Genç dünyanın görünüm ve çeşitliliğine sahip yeni maceralara ilerleyebilirler. Oyun dünyanı genişletmek için bu ikili barbie bebekleri koleksiyonuna ekle. Bu moda ikonu arkadaşları hayal gücünün götürdüğü her yere götür. Çünkü Barbie ile her şey mümkün! Kutu içerisinde 1 adet Çocuk Barbie Chelsea Bebek , 1 adet Barbie Chelsea Çocuk Ken Bebek , kıyafetleri ve ayakkabıları bulunmaktadır. Kutu Ölçüsü: 16cm x 9cm x 4cm / Barbie Model Uzunluğu : 14cm

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver