3
Telsiz & Masaüstü Telefon kategorisinde
en çok satılan 3. ürün

BAOFENG Uv-82 Dual Band Telsiz Bao001

1.036 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
986,40 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
996,52 TL984 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.399 TL1.149 TL
1.000 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.399 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

BAOFENG Uv-82 Dual Band Telsiz Bao001

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Alfa Soylu Satıcı Ünvanı: ALFA SOYLU ELEKTRONİK BASIM VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0051081123100001 Vergi Kimlik Numarası: 0510811231
    Bu ürün Alfa Soylu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Baofeng Uv82 el telsizi

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

BaoFeng UV-82 Dual Band Telsiz

İnsanlar yüzyıllardır birbirleriyle farklı yöntemlerle iletişim kurar. İletişim araçlarından biri de telsizdir. Telsiz haberleşmede kullanılan bir çeşit radyo frekansıdır. UV 82 BaoFeng, kabloya ihtiyaç olmadan sesli iletişim kurulmasını sağlar. Telefonun çekmediği alanlarda telsiz ile kolayca iletişim sağlayabilirsiniz. Avcılıkla ilgilenenlerin, şantiye ortamında çalışanların, güvenlik sektöründekilerin ve daha birçok farklı alanlarda görev alan kişilerin haberleşme için telsizi tercih ettikleri görülür. BaoFeng UV 82 telsiz yüksek frekans özelliğiyle ön plana çıkar. Kolay taşınabilen ürün, çift kanal desteğine ve basit menü kullanımına sahiptir. Menü ekranı oldukça geniş olan cihaz zorlu coğrafi şartlarda bile iletişimi sağlayacak şekilde tasarlanır. Geniş kullanım sahası sunan model, haberleşme ihtiyacını karşılayacak uygun özellikler taşır. Ürünün öne çıkan özellikleri şunlardır:

  • Acil alarm ve el feneri
  • Çift kanal desteği
  • Zorlu coğrafi şartlarda çekim gücü

Üstün Kalitesi ile BaoFeng UV 82 Telsiz Özellikleri

Üstün Kalitesi ile BaoFeng UV 82 Telsiz Özellikleri

Müşterinin değişen ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilir olması BaoFeng marka telsizi öne çıkan modellerden yapar. Kişisel kullanım imkanı ve modern tasarımıyla kolay iletişim kurmanızı sağlar. Güçlü bataryaya sahip UV 82 telsiz ile uzun süreli kesintisiz kullanım elde edebilirsiniz. Sürekli şarj etmenize gerek kalmadan saatlerce kullanabilirsiniz. Bu özelliğiyle enerji tasarrufu sağlarken elektrik olmayan alanlarda da yarı yolda kalmazsınız. Cihazın aksesuarları kullanımı kolaylaştırmasının yanı sıra size son derece geniş bir kullanım yelpazesi de sunar. Sağlam gövde yapısı ile arazi şartlarına da uygun olan BaoFeng telsiz UV 82 modelinin frekans aralığı 136 ile 174 MHz arasında değişir. Telsizden telsize iletilen ses aktarımı oldukça başarılıdır. Gürültülü ortamlarda bile ses, anlaşılır bir şekilde aktarılır. Toz ve darbelere karşı dayanıklı olan cihaz, 10 km’ye kadar iletişim mesafesine de sahiptir.

İşlevsel Tasarımlı BaoFeng Telsiz UV 82 Avantajları

İşlevsel Tasarımlı BaoFeng Telsiz UV 82 Avantajları

400 ve 520 MHz aralığında çift frekans kullanımı ile aynı anda farklı frekanslarda bulunabilirsiniz. 128 farklı kanal bulunduran BaoFeng UV-82 dual band telsiz BAO001 ile belirlenen frekanslara hızlı bir şekilde geçiş yapabilirsiniz. 25 radyo kanalına sahip FM radyo özelliğiyle gündemden haberdar olabilirsiniz. İsteğinize göre kanal seçip dinleyebilirsiniz. Farklı radyo yayınlarına anlık olarak ulaşabilmenize de olanak tanır. BaoFeng telsiz UV 82 özellikleri arasında bulunan acil durumlarda alarm tuşu ile yakınınızdaki kişileri haberdar edebilirsiniz. Kullanımı basit ve pratik olan bu model, tek bir telsizle iletişim ile ilgili ihtiyacınız olacak diğer ürünleri de size sunar. Yanınızda birçok ürün taşımanıza gerek kalmaz. Bu şekilde bütçenizi de korursunuz. Yüksek bataryaya ve pil tasarruf moduna sahip bu ürün, sizi yarı yolda bırakmaz.

Kolay Kullanımlı BaoFeng UV-82 Dual Band Telsiz Fiyatları

Kolay Kullanımlı BaoFeng UV-82 Dual Band Telsiz Fiyatları

BaoFeng UV-82 dual band telsiz kolay iletişim kurmanızı sağlar. Üst bölümünde bulunan el feneri sayesinde yanınızda ekstra ışık taşımanıza gerek kalmaz. Basit, pratik kullanıma sahip tuş takımı ve geniş LCD ekranı ile farklı frekanslara kolayca geçebilirsiniz. İsteğinize bağlı olarak geniş ya da dar bant özelliklerini seçebilirsiniz. Çift ekranlı, çift bekleme ve çoklu tarama fonksiyonu bu ürünün telsiz kullananlar tarafından seçilmesinin sebebidir. FM Radyo özelliğini de sizin kullanımınız için bulunduran ürün sayesinde radyo iletişimi için ayrıca bütçe ayırmanıza gerek kalmaz. BaoFeng UV 82 telsiz fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. BaoFeng UV-82 dual band telsiz yorumlarını inceleyerek siz de geniş kullanım alanını görebilirsiniz. Gelişmiş teknolojik özelliklerinin yanı sıra kullanım kolaylığıyla da öne çıkan bu cihazı Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla temin edebilirsiniz.