BANDAI Tamagotchi Orijinal Sanal Bebek - Pasta Süsü 42798-42942

1.222,90 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

BANDAI Tamagotchi Orijinal Sanal Bebek - Pasta Süsü 42798-42942

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ToyiMoyi Satıcı Ünvanı: ÇAĞLA DEARN YEŞİL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1154292464800017 Vergi Kimlik Numarası: 2710412022
    Bu ürün ToyiMoyi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tamagotchi Orijinal Sanal Bebek - Pasta Süsü 42798-42942 1997 yılında ilk çıktığı andan itibaren herkesin kalbinde yer eden Sanal Hayvanınız şimdi rengarenk tasarımlarıyla tekrar sizinle! Alışık olduğunuz programlamasıyla onu besleyin, temizleyin, ilgilenin ve evet her şeyi tamken hala size sızlanıyorsa ise o zaman disipline edin! Üstelik şimdi Tamagotchinin içinde bir de karakter oyunu var. Tamagotchinize nasıl bakacağınız ve o büyüdüğünde nasıl bir karaktere sahip olacağına dair bir tahminde bulunun ve gelecekte aslında nasıl bir karaktere sahip olduğunu görün. Bu oyunda ne kadar başarılı oduğunuzu Tamagotchiniz büyüdüğünde göreceksiniz. Tamagotchinizi yumurtadan çocukluğa, çocukluktan ise yetişklinliğe taşıyın. Tamagotchiniz 7 yetişkin karakterinden hangisi olacağını onu yetiştirme tarzınız gösterecek. En sevdiğiniz sanal hayvanınız Tamagotchinin üstündeki zincir halka ile onu her yere taşıyabileceksiniz! Tamagotchi içerisinde CR2032 pili içermektedir. 8 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 1'li
  • Yaş 7 - 8 Yaş
Geri Bildirim Ver