Bakani Leather Kişiye Özel Köpek Isimli Boyun Tasması, Hakiki Vejetal Deri, Paslanmaz Çelik Kaynaklı D Halka

Beden: S
S
XS
M
L

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bakani Leather Kişiye Özel Köpek Isimli Boyun Tasması, Hakiki Vejetal Deri, Paslanmaz Çelik Kaynaklı D Halka

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Toros Craft Satıcı Ünvanı: MUHAMMED BAKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1320704072
    Bu ürün Toros Craft tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Köpekler için özel olarak tasarlanmış bu köpek tasması, dayanıklılığı ve kullanım kolaylığı ile dikkat çekiyor. Ultra güçlendirilmiş yapısıyla büyük, orta ve küçük ırk köpekler için ideal bir seçenek sunuyor. Tasmanın metal aksamları tamamen 1. sınıf paslanmaz çelikten üretilmiş olup, uzun ömürlü ve paslanmaya karşı dayanıklı bir kullanım sağlar. Üstelik, deri yapısı 2,5 ve 3 cm genişliğinde ve vejetal doğal deriden üretilmiştir, bu da hem sağlamlık hem de konfor sağlar. Tasmanın kanca takım halkası ise 4,5 mm kalınlığında kaynaklı çelikten imal edilmiştir, böylece kopma veya kırılma gibi sorunlarla karşılaşmazsınız. Bu tasmanın kullanımı, hem köpeğinizin güvenliği hem de sizin rahatınız için mükemmel bir seçenektir. Köpeğinizin boynunu ölçüp ona göre beden tablosundan seçebilirsiniz. Köpeğinizin ismini ve kaybolma durumunda size ulaşılmasını isterseniz telefon numaranızı tasma üzerine kişiselleştirebiliyoruz. Sipariş verdikten sonra hediye paketi oluştura tıklayıp hediye notu bölümünden köpeğinizin adını ve telefon numaranızı başında 0 ve 5 olmadan bize iletebilirsiniz. Telefon numarasını 05 olmadan iletmeniz önemli diğer türlü mesaj bize ulaşmayacaktır. Örneğin: MAX, XX32 123 45 67 Not: Sipariş tarihinden itibaren 24 saat içinde iletilmeyen kişiselleştirmeler yapılmayacaktır. #köpektasması #köpekboyuntasması #tasma #kişiye özel tasma #isimli tasma

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
  • Ürün Tipi Boyun Tasması
Geri Bildirim Ver