Ayfa Basın Yayın Hafızlar Için Kuranı Kerim - Hafız Boy - Ayfa Yayınları

249,99 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
999 TL'ye 11 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ayfa Basın Yayın Hafızlar Için Kuranı Kerim - Hafız Boy - Ayfa Yayınları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hicaz Pazarı Antalya Satıcı Ünvanı: ÖFÇ İNŞAAT MALZEMELERİ TARIM ISITMA SOĞUTMA ENDÜSTRİYEL MAKİNE BİLGİSAYAR SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0651054523200014 Vergi Kimlik Numarası: 6510545232
    Bu ürün Hicaz Pazarı Antalya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu çalışmada, hafız olmaya çalışan kadeşlerimizin en çok zorlandıkları noktalardan biri olan müteşabihat, yani benzer ayetleri, algıyı kolay kılmak için renklendirip birbirine karışmasını önlemeyi amaçladık. Hafızlık yapan kardeşlerimiz sadece kendi Mushaf-ı şeriflerinden çalışmak isterler. Nedeni ise Kuranlarındaki ayet gülleri, aldıkları notları görsel olarak hafızaya alırlar. Bundan dolayı müteşabihatın renklendirilmesi, hafızın belliğinde ayetlerin rengi ve şekliyle fotoğraflanmasına yardımcı olacaktır. Bunlarla beraber, sayfa numaraları, her sayfaya hafızlık sistemine göre yazıldı. Duraklar, durulması veya geçilmesine göre renklendirildi. Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulundan Onaylı ve Mühürlü Milyonlarca insanın Kurân-ı Kerim okumasını öğrendiği hattan Okuması çok kolay bilgisayar hatlı 13,5 X 19,5 cm Ebat 616 Sayfa ISBN - 978-9944-933-742

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Diyanet Komisyon
  • Sayfa Sayısı 601-650
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Ayfa Basın Yayın 00788 Hafızlar Için Kuran-ı Kerim

Ayfa Basın Yayın Hafızlar için Kur’an-ı Kerim Hafız Boy modeli ile verimli ibadet saatleri geçirebilirsiniz. İdeal yazı boyutuna sahip ürün, kolay okuma niteliğine sahiptir. Ürünü satın alarak evinizin baş köşesine koyabilirsiniz. Her ev için olmazsa olmaz kitaplardan biri olan Kur’an-ı Kerim, söz konusu ürün ile evinize taşınır. Şamua kâğıdı kullanılarak tasarlamış sayfalar, keyifli bir okuma deneyimi sunar. Kitabın 624 sayfasında da Şamua kâğıt kullanılmıştır. Geçmiş dönemlerden günümüze kutsal kitapların yapımında kullanılan Şamua kâğıt, ürüne dayanıklı bir form kazandırmıştır. Kütüphanenize Ayfa Basın Yayın Hafızlık için Kur’an-ı Kerim Hafız Boy modelini dâhil ederek uzun yıllar boyu kullanabileceğiniz bir kitaba sahip olabilirsiniz.

  • Okunması Kolay
  • İdeal Boyutta Harfler
  • Kaliteli Şamua Kâğıt

Ayfa Basın Yayın Hafız Boy Kuranı Kerimin Basım Özellikleri Nedir?

Ayfa Basın Yayın Hafız Boy Kuranı Kerimin Basım Özellikleri Nedir?

Ayfa Basın Yayın Hafızlar için Kur’an-ı Kerim Hafız Boy ölçüsüne sahip bir kitaptır. Evinize bu ölçülere sahip bir kutsal kitap almak istiyorsanız ilgili ürünü tercih edebilirsiniz. Ürünü sevdiklerinize hediye de edebilirsiniz. Müslümanlığın kutsal kitabı olan Kur’an-ı Kerim’in bir kopyası olan ürün, çok yönlü kullanıma sahiptir. Ürünü yeni ev ziyaretine giderken tercih edebileceğiniz gibi Arapça okumayı söken çocuğunuza da hediye edebilirsiniz. Ürünün basım özellikleri bir hayli avantajlıdır. Yazılar ideal boyutta tutulduğundan okunması son derece kolaydır. 2 renk ofset baskıdan oluşan üründe, hafızlara yönelik müteşabih ayetler cüz cüz olacak şekilde işaretlenmiştir. Kitabın genel basım tasarımı, milyonlarca kişinin Kur’an-ı Kerim okumayı öğrendiği form kullanılarak oluşturulmuştur. Bilgisayar hattı kullanılarak tasarlanan ürün, ideal basım özelliklerine sahiptir.

Ayfa Basın Yayın Hafız Boy Kuranı Kerimin Okunması Kolay mıdır?

Ayfa Basın Yayın Hafızlar için Kur’an-ı Kerim Hafız Boy ürün seçeneği, okunması kolay olacak nitelikte tasarlanmıştır. 14 x 21 ebatlarında üretilen ürün, hemen hemen herkesin rahatça görebileceği yazılara sahiptir. Arapça harflerin ideal boyutlarda tutulduğu kitap, hafızlara yönelik ayetlerin de işaretli olduğu bir üründür. Bu özelliğiyle ibadet saatlerini daha verimli hâle getirir. Mevlit gibi dinî törenlerde okunan duaları rahatlıkla takip etmek istiyorsanız ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Bu okunması kolay ürünü Kur’an-ı Kerim’i yeni öğrenmeye başlayan bir yakınınıza da hediye edebilirsiniz. Ayfa Basın Yayın Hafızlar için Kur’an-ı Kerim Hafız Boy yorumları da kitabın kolay okunabilir niteliğe sahip olduğuna işaret eder. Siz de bu ürünü tercih ederek rahat bir şekilde ibadet edebilirsiniz.

Ayfa Basın Yayın Hafız Boy Kuranı Kerim Kimlere Hitap Eder?

Ayfa Basın Yayın Hafızlar için Kur’an-ı Kerim Hafız Boy modeli, geniş bir kullanıcı kitlesine sahiptir. Dikkat çekici bir dış kaplamaya sahip ürün, Müslümanlığın kutsal kitabı olan Kur’an-ı Kerim’i evinde bulundurmak isteyen herkese hitap eder. Aynı şekilde ürünü bir yakınınıza hediye etmek için de hediye alabilirsiniz. Üründe bulunan işaretli cüz özelliği, kitabın hafızlara yönelik olmasını da sağlamıştır. Kitabın harf tasarımı, milyonlarca insanın Arapça öğrendiği bilgisayar hattı baz alınarak oluşturulmuştur. Bu da ürünün Kur’an okumaya yeni başlayanlar için de uygun olmasını sağlar. Dilerseniz ürünü hafızlığa merak salmış çocuğunuz için de satın alabilirsiniz. Böylece çocuğunuza Arapça’yı nitelikli bir kaynaktan öğretebilir ve çocuğunuza Müslümanlığın güzelliklerini aşılayabilirsiniz. Ayfa Basın Yayın Hafızlar için Kur’an-ı Kerim Hafız Boy fiyatı da bütçe dostu niteliktedir. Trendyol ayrıcalığıyla ürünü satın alabilir ve kısa süre içinde kullanmaya başlayabilirsiniz.