Atelier Rebul İstanbul Kolonya 25 ml 80

350 TL

Ürün Bilgileri

Atelier Rebul İstanbul Kolonya 25 ml 80

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Atelier Rebul Satıcı Ünvanı: REBUL JCR KOZMETİK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0484079648200013 Vergi Kimlik Numarası: 4840796482
    Bu ürün Atelier Rebul tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Açıklama: İstanbul kokusunun gizemli ve mistik notalarını el hijyeniniz ile birleştirin. 80° etil alkol içeriği sayesinde el hijyeninizi güvenli bir şekilde sağlayan, yüksek oranda doğal yağlar ile zenginleştirilmiş esansı sayesinde uzun süre kalıcılık sunan ve sizleri alkol kokusuyla baş başa bırakmayan İstanbul kolonyası, her an çantanızda taşıyabileceğiniz 25 ml. boyutu ve sprey başlığı ile kullanım kolaylığı sağlıyor. Bergamotun parıldayan notaları ile açılan kolonya, tarçın, safran ve karanfilin ve baharatlı birleşimi ile büyüleyici ve benzersiz bir dünyanın kapılarını açıyor. Kalp notalarındaki baştan çıkarıcı çiçek notaları menekşe, yasemin ve siyah orkidenin birleşiminden oluşuyor. Son olarak dip notalardaki vanilya, amber, misk, sedir ağacı, paçuli ve sandal ağacının birbirinden zengin notaları ile bütünleşen bu koku, udun çekici sıcaklığı ile birleşerek teninizde iz bırakıyor. İçerik: Alcohol Denat., Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Linalool, Limonene, Eugenol, Cinnamal, Coumarin. Kullanım: Dik tutarak püskürtün.

Ürün Özellikleri

  • Form Sprey
  • Ek Özellik Parfümlü
Geri Bildirim Ver

Atelier Rebul İstanbul Kolonya 25 ml

İlk kez 1300'lü yıllarda Almanya'da üretilen kolonya, günlük hayatın vazgeçilmez kokulardan biri olmayı başarır. Aradan geçen zamana rağmen önem kazanarak yolculuğuna devam eden kolonyanın pek çok farklı esansa sahip çeşidi bulunur. Bu çeşitler arasından Atelier Rebul İstanbul kolonya 25 ml seçeneği, hem etkileyici hem de dikkat çeken kokusu sayesinde ön plana çıkar. Koku açısından sunduğu başarı, ürünün sıklıkla tercih edilmesinde rol oynar. Aynı zamanda ürün, 25 ml olarak müşterilere sunulur. İdeal miktar özelliği sonucunda pek çok kişinin ihtiyacının cevaplandırılmasına olanak tanır. Boyut özelliği sayesinde çantada rahat ve kolay bir şekilde taşınır. Siz de etkileyici ve dikkat çeken bir kokuya sahip olup çantada taşımaya uygun yapıdaki bu ürünü değerlendirebilirsiniz.

  • Kalıcı içerik
  • Etkileyici ve dikkat çeken koku
  • Pratik kullanım

Kaliteli Atelier Rebul İstanbul Kolonya 25 ml

Kaliteli Atelier Rebul İstanbul Kolonya 25 ml

Atelier Rebul İstanbul kolonya seçeneği, İstanbul'un gizemli ve mistik havası ilham alınarak tasarlanır. Bu özelliği sonucunda ürün, oldukça geniş bir kitleye hitap eder. Ürünün orta notasını bergamot oluşturur. Canlandırıcı ve ferahlatıcı bir etkiye sahip olan üst nota, ürünün tercih edilirliğini olumlu yönde artırır. Üst notayı takip eden tarçın, safran ve karanfil kokuları, baharat aroması ile zenginleştirilir. Bu sayede ürün; kendine özgü eşsiz bir kokuya sahip olur. Kolonya içerisinde yer alan notalar, birbiriyle başarılı şekilde uyum yakalar. Notaların etkileyici uyumu, müşterilerin de dikkatini çeker. Kolonya, nota özelliği sonucunda değişik bir kokuya sahip olmayı isteyen ya da farklı seçenek deneyimlemeyi amaçlayan kişilerin favorilerinden biri haline gelmeyi başarır. Siz de üst notasında yer alan baharat ve odunsu kokuları ile ferahlık veren ürünü tercih edebilirsiniz.

Atelier Rebul İstanbul Kolonya 25 ml Kullananlar ve Yorumları

Atelier Rebul İstanbul Kolonya 25 ml Kullananlar ve Yorumları

Atelier Rebul İstanbul kolonya 25 ml yorumları, ürünün oldukça etkileyici ve dikkat çeken bir kokusu bulunduğunu belirtir. Kolonyanın ana kısmını oluşturan kalp notada menekşe, yasemin ve siyah orkidenin cezbedici kokuları bulunur. Çiçeklerin saf ve temiz kokusu ürünün ön plana çıkmasına kaynaklık eder. Kolonyanın son dokunuşunu oluşturan alt notada ise vanilya, amber, misvirgül sedir ağacı, paçula ve sandal ağacının eşsiz kokuları takip eder. Baharatın ferahlatıcı etkisi ile başlayan kolonya kokusu, çiçeklerin saflığı ve odunsu kokuların temizliği ile son bulur. Bu özelliği sonucunda ürün, çok sayıda kişinin sıklıkla tercih ettiği seçeneklerden biri olmayı başarır. Atelier Rebul İstanbul kolonya 25 ml kullananlar, üründen oldukça memnundur. Siz de baharat, çiçek ve odunsu kokuların başarı ile bir araya getirildiği ürünü güven içinde satın alabilirsiniz.

Atelier Rebul İstanbul Kolonya 25 ml Fiyatı

Atelier Rebul İstanbul Kolonya 25 ml Fiyatı

Atelier Rebul İstanbul kolonya 25 ml fiyatı, değişik ekonomik gelir seviyesine sahip olan çok sayıda kişinin kolay biçimde karşılayabileceği miktar aralığında bulunur. Ürün, 80 derece etil alkol oranına sahiptir. İdeal alkol oranı sayesinde çeşitli mikrop ve bakterilere karşı insan vücudunu koruyabilir. Grip gibi çeşitli sağlık sorunlarının oluşmasının önüne geçebilir. Bu özelliği sayesinde ürün, pek çok müşteri tarafından büyük beğeni ile karşılanır. Aynı zamanda ürün, boyut açısından da müşterilere avantaj sunar. İdeal boyutu sayesinde çantada rahat ve kolay biçimde yerleştirilir. Bu sayede ürün, çeşitli ortamlara pratik ve zahmet gerektirmeden taşıma olanağı sunar. Siz de ideal boyutu sayesinde rahat taşıma imkanı tanıyan kaliteli ürünü Trendyol aracılığı ile satın alabilirsiniz. Kampanya ve fırsatları takip ederek ekonomik alışveriş imkanından yararlanabilirsiniz.