ASUS TUF Gaming Geforce RTX 3090 OC Edition 24 GB Ekran Kartı 384 Bit

102.508,48 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

ASUS TUF Gaming Geforce RTX 3090 OC Edition 24 GB Ekran Kartı 384 Bit

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gökkuşağı Bilgisayar Satıcı Ünvanı: GÖKKUŞAĞI BİLGİSAYAR SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0403007639800011 Vergi Kimlik Numarası: 4030076398
    Bu ürün Gökkuşağı Bilgisayar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Asus TUF Gaming GeForce RTX 3090 OC Edition 24GB 384 Bit Ekran Kartı NVIDIA Ampere Çoklu Akış İşlemcileri: Dünyanın en hızlı ve verimli GPU’sunun temel taşı olan yepyeni Ampere çoklu akış işlemcileri, 2 kat daha yüksek FP32 performansı ve gelişmiş güç verimliliği sunuyor. 2. Nesil RT Çekirdekleri: 1. Nesil RT çekirdeklerinden 2 kat daha fazla performansın yanı sıra eş zamanlı ışın izleme (ray tracing) ve gölgelendirme ile yepyeni bir boyuta geçiliyor. 3. Nesil Tensor Çekirdekleri: Yapısal seyreklik ve DLSS gibi gelişmiş yapay zeka algoritmaları ile 2 kata kadar daha yüksek performans sunuyor. Şimdi 8K çözünürlük desteği de sunan bu çekirdekler oyun performansında inanılmaz artış sunuyor ve yepyeni yapay zeka özellikleri getiriyor. Eksen Teknolojili Fan Tasarımı daha düşük türbülans için merkezi fanın ters yönde döndüğü yeni bir yapıyla geliyor. Çift rulmanlı fanlar, kaymalı yataklı tasarımlara göre iki kat daha uzun süre dayanıyor. Askeri sınıf kapasitörler ve diğer TUF bileşenleri dayanıklığı ve performansı artırıyor. GPU Tweak II, kullanışlı performans ayarları, termal kontroller ve sistem takibi sunuyor.

Ürün Özellikleri

  • Bit Değeri 256 + Bit
  • Ekran Kartı Hafızası 24 GB
  • Ekran Kartı Bellek Tipi GDDR6X
  • Geliştirilmiş Teknolojiler OpenGL
  • HDMI Giriş Sayısı 2
  • HDMI Var
Geri Bildirim Ver

Asus TUF-RTX3090-O24G-Gamıng TUF Gaming Geforce RTX 3090 OC Edition 24 GB 384 Bit Ekran Kartı 90YV0FD1-M0NM00

Ekran kartı, grafik verilerini işleyerek görüntüyü bilgiyara monitörüne aktarır. Yeni nesil bilgisayar oyunları, grafik tasarım, üç boyutlu uygulamaların kullanımı gibi alanlarda iyi bir ekran kartına ihtiyaç duyulur. Asus TUF-RTX3090-O24G-gaming TUF gaming geforce RTX 3090 OC edition 24GB 384 bit ekran kartı gelişmiş özellikleri ve yeni tasarımı ile özellikle oyun tutkunları için büyük önem taşır. Ürün çalışırken duraksamadan işinizi tamamlamanız ya da oyun oynarken gönlünüzce hareket edebilmeniz için üretilir. Modelin geliştirilmiş yüksek performansı ve uzun süre dayanıklılığı ile kullanımı kolay olup sizlerden beğeni toplar. 8K çözünürlük desteği ile yeni yapay zeka özelliklerini deneme imkanı sunar. Asus TUF Gaming Geforce RTX 3090 OC zamanınızı verimli ve keyifli geçirebilmek adına kullanıma uygundur. Bu yeni teknoloji ürününü deneyimlemek sizi memnun eder.

  • Yüksek performans
  • Uzun süreli dayanıklılık
  • Gelişmiş özellikler

Asus TUF Gaming Geforce RTX 3090 OC Teknik Özellikleri

Asus TUF Gaming Geforce RTX 3090 OC Teknik Özellikleri

NVIDIA amper çoklu akış işlemcileri ile yüksek performansı ve gelişmiş güç verimliliği sunar. Eş zamanlı Işın İzleme (Ray Tracing) ve gölgelendirme gibi özellikleri ile ön plana çıkar. DLSS ve yapısal seyreklik gibii geliştirilen yapay zeka algoritmaları oyun performansını istenildiği gibi destekler. 8K çözünürlük desteği, yeni yapay zeka özelliklerini barındırma gücüne sahiptir. Asus TUF-RTX3090-O24G-gaming önü ve arkası tamamen alüminyum kaplama tasarımı ile beğeni toplar. Model 3 ayrı bloğa sahiptir. Eksen teknolojili fan oldukça az toz tutmasını sağlar. Fanların etrafındaki iskeletin metal olması ve diğer TUF bileşenleri gibi özellikleri ile dayanıklılık ve performansı artırılır. Bu sayede uzun süreli kullanıma olanak sağlar. İstediğiniz rengi seçebileceğiniz RGB aydınlatma mevcuttur. Asus ekran kartı ısı iletimi için ihtiyaç duyulan faydayı sağlar. Yeni özellikleri ile kullanımı kolaylaştırır.

Asus TUF Gaming Geforce RTX 3090 OC Avantajları

Asus TUF Gaming Geforce RTX 3090 OC Avantajları

Asus 90YV0FD1-M0NM00 3 ayrı fanı ile ekstra soğutma sağlayıp overclock işlemlerinde daha yüksek performansa olanak sağlar. Fanların bir diğer özelliği ise, ortada bulunan fanın, sağ ve soldaki fanlara göre terse dönerek türbülansı azaltmaya yardımcı olmasıdır. Bu sayede ürün yüksek performansa dayanıklılık kazandırır. TUF-RTX3090-O24G-gaming ile RGB aydınlatmasını kullanırken istediğiniz rengi atayarak oyunun atmosferini geliştirebilirsiniz ve kasanın görüntüsünü ilgi çekici hale getirebilirsiniz. Güçlü performansı ile yüksek kalitede olan bir oyundan diğer bir oyuna geçiş süresi hızlıdır. Asus bu modelde CUDA ve tensör çekirdekleri sayısını çoğaltarak DLSS ve Ray Tracing performansını artırması oyunseverler için büyük bir avantaj sağlar. Asus TUF-RTX3090-O24G-gaming TUF gaming geforce RTX 3090 OC edition 24GB 384 bit ekran kartı fiyatı ürünün performansı ve diğer tüm özellikleri göz önüne alarak belirlenir.

RTX 3090 OC Edition 384 Bit Ekran Kartı Kullananlar

RTX 3090 OC Edition 384 Bit Ekran Kartı Kullananlar

Çoğunluğu oyunseverlerin oluşturduğu Asus TUF-RTX3090-O24G-gamıng TUF gaming geforce RTX 3090 OC edition 24GB 384 bit ekran kartı yorumları oyuncu deneyimlerini gözler önüne sererek ürünün yüksek performansından duyulan memnuniyeti gösterir. Sağladığı birçok avantaj ile oyunları ve çalışma deneyimlerini güçlendirir. Hızlı çalışan işlemcileri sayesinde zaman tasarrufu sağlar. Bilgisayar başında verdikleri komutun cevaplanmasını beklemek istemeyenler, hızlıca oyuna ya da işine devam etmeyi tercih edenler tarafından ihtiyaç duyulan bir ekran kartıdır. Rahatlıkla yüksek kalitede video izlemenize de olanak sağlar. Her alanda böyle bir ekran kartına sahip olmak kullanımızı kolaylaştırır. Asus TUF-RTX3090-O24G-gaming TUF gaming geforce RTX 3090 OC edition 24GB 384 bit ekran kartı kullananlar tarafından büyük beğeni toplar. Performans açısından sıklıkla tercih edilen bir üründür. Trendyol güvencesi ile bu ürünü satın alabilirsiniz.