ASUS N56vz Serisi Notebook Bataryası (pili)

828,10 TL

Ürün Bilgileri

ASUS N56vz Serisi Notebook Bataryası (pili)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Alfamaks Satıcı Ünvanı: ALFAMAKS E-TİCARET BİLGİSAYAR İTHALAT İHRACAT SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0051064991300001 Vergi Kimlik Numarası: 0510649913
    Bu ürün Alfamaks tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1- 2 Yıl garantilidir 2- Kutularda standart derecede klımalı depolarda muhafaza edilmektedir 3- Güçlü ve Dayanıklı yapıya sahiptir 4- Üstün kaliteye sahiptir 5- Ürünleri tasarlanırken yenilikçi çevre duyarlılığı her zaman ön plandadır 6- Geniş ürün yelpazisine sahiptir 7- Bataryalarımız 6 Ay Cell garantisi ile müşterisine güven vermektedir 8- Türkiye'nin her noktasından tedarik edilebilecek satış ağına sahiptir 9- Güler yüzlü, bilgili ve müşterilerine en hızlı hizmeti ilke edinen bir müşteri hizmetlerine sahiptir 10- Birebir değişim garantilidir 11- Bataryalarımız periyodik olarak Test cihazı ile test edilmektedir. Batarya Kullanım Klavuzu İlk Kullanım Yeni Bataryalarımız ilk kullanımdan önce en az 12 saat sarj edilmelidir. Bataryanın tam performasına ulaşması için üç yada dört kez tam boşalması ve yeniden tam olarak doldurulması gerekmektedir. Ancak bu uygulamadan sonra pil tam kapasitesine ulaşabilir. Tavsiyeler 1- Cihazınızı sürekli elektrikle kullanmayı seçtiğiniz durumlarda, piliniz tam şarjlı bir şekilde, cihazınızdan ayrı olarak, kuru bir yerde saklamanız ve ayda en az bir kez doldurma - boşaltma işlemini yapmanız gerekmektedir. Bu pilin uzun ömürlü olması için tavsiye edilir. Aksi takdirde pil dolu iken sürekli elektrikte bulundurmak, pilin Şarj tutma özelliğini yitirmesine sebebiyet verir. 2- Bataryanın şarj olurken ve boşalırken ısınması doğaldır. 3- Bataryayı düşürmeyiniz, darbelerden koruyunuz. Kötü kullanım bataryanın iç devrelerine ve içindeki li-ion pillere zarar verebilir. 4- Bataryayı nemli ve ıslak ortamda bırakmayınız. 5- Bataryanızı metal parçalarla aynı ortamda saklamayınız, temas ettirmeyiniz ve kısa devre yaptırmayınız. 6- Bataryayı çok sıcak ortamlardan ve ateşten uzak tutunuz. Yakmayınız. Bataryanın aşırı sıcağa maruz kalması ve korunmasız kalması patlamaya sebep olabilir.
Geri Bildirim Ver

ASUS N56VZ Serisi Notebook Bataryası (pili) 64N23A 5ML PARFÜM HEDİYELİ

Bilgisayarın önemli bir parçası olan güç adaptörleri hasar aldığında veya belirli bir süre kullanıldığında değiştirilmesi gerekebilir. Bu parçalara tek olarak ulaşmak mümkündür. Asus N56VZ serisi notebook bataryası (pili) 64N23A 5ml parfüm hediyeli̇ modeli ile tam uyum gösteren kaliteli bir parça olarak karşınıza çıkar. Elektronik cihazlarınıza parça seçimi yaparken tam uyumlu bir ürün tercih etmeniz oldukça önemlidir. Asus N56VZ batarya güçlü ve dayanıklı yapısı sayesinde uzun süre kullanılabilir. Bu ürün standart kutularda ve klimalı depolarda muhafaza edilir. Bu sayede yıpranma olmadan müşterilere ulaştırılır. Ürünün üstün kaliteli ve sağlam yapısı rahat bir kullanım yapmanız konusunda sizi destekler. Sağlam ve dayanıklı parçalar daha uzun süre verimli bir şekilde kullanılabilir. Ürünün özelliklerini inceleyerek cihazınıza uygunluğunu kontrol edebilirsiniz.

  • Güçlü ve dayanıklı
  • Üstün kalite
  • Çevre dostu yenilikçi tasarım

Güçlü ve Dayanıklı Asus N56VZ Serisi Notebook Bataryası

Güçlü ve Dayanıklı Asus N56VZ Serisi Notebook Bataryası

Çevreye duyarlı bir şekilde tasarlanan yenilikçi ürünler arasında olan Asus laptop batarya bilgisayarınızla tam uyum sağlayarak iyi bir kullanım deneyimi sunar. Geniş ürün yelpazesine sahip olan bu seriden kendi ihtiyacınız için olan modeli tercih etmeniz mümkündür. Elektronik cihazların parçalarının belirli aralıklarla yenilenmesi ve hasarlı olanların değiştirilmesi önemlidir. Bunu yapmanız cihazınızdan aldığınız verimi ve performansı yükseltir. Periyodik olarak test aleti ile kaliteleri kontrol edilen bu bataryalar kullanıma hazır bir şekilde ulaştırılır. Bu ürün sayesinde priz ihtiyacı olmadan bilgisayarınızı kullanmanız mümkündür. Asus N56VZ serisi notebook bataryası (pili) 64N23A 5ml parfüm hediyeli̇ satın alanlar ürünün kalitesi ve sağladığı kolaylıklardan memnun kalırlar. Kaliteli bataryalar uzun süre dayanarak gün içerisinde rahat bir şekilde bilgisayar kullanmanızı destekler. Kaliteli ve dayanıklı yapısıyla öne çıkan bu bataryayı inceleyebilirsiniz.

Yenilikçi Tasarımıyla Asus N56VZ Serisi Batarya

Yenilikçi Tasarımıyla Asus N56VZ Serisi Batarya

Çevre dostu ve yenilikçi tasarımlar daha konforlu bir kullanım süreci sunar. Asus N56VZ serisi notebook bataryası (pili) 64N23A 5ml parfüm hediyeli̇ kullananlar ürünün tasarımından ve kalitesinden memnun kalırlar. Kaliteli ve dayanıklı bir batarya kullanmak size avantaj sağlar. Dışarıda bilgisayar kullanmanız gerekiyorsa belirli bir süre prize ihtiyaç duymadan pil gücü ile işlerinizi halletmeniz mümkün olur. Bu yüzden laptop pil sağlığına dikkat edilmelidir. Yenilenme gerektiğinde bu parçalar değiştirilmelidir. Çünkü sağlıklı, kaliteli ve dayanıklı piller normal sürede şarj olur ve uzun süre dayanır. Bilgisayar kullanımını iyileştirmek ve daha verimli bir şekilde işleri halletmek için laptop bataryanızı belirli aralıklarla değiştirebilirsiniz. Bu ürün tasarımı ve sağlamlığı ile müşteriler tarafından sevilerek kullanılır. N56VZ serisi bataryanın uyumlu olduğu bir dizüstü bilgisayar kullanıyorsanız bu ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

İndirimli Fiyatlarla Asus N56VZ Serisi Batarya

İndirimli Fiyatlarla Asus N56VZ Serisi Batarya

Laptopların en büyük avantajları kolay taşınmaları ve farklı yerlerde kullanılabilmelidir. Bataryalar sayesinde priz ihtiyacı olmadan bilgisayarınızdan rahat bir şekilde işlerinizi halledebilirsiniz. Pil gücü yüksek olan kaliteli ürünlerle uzun süre kullanım yapılması mümkündür. Bu yüzden kaliteli ve bilgisayarınız ile uyumlu olan bir pil tercihi yapmanız önemlidir. Asus N56VZ serisi notebook bataryası (pili) 64N23A 5ml parfüm hediyeli̇ yorumları sayesinde ürünü kullanan müşterilerin deneyimlerini okuyabilirsiniz. Bu sayede ürünün dayanıklılığı ve kalitesi hakkında daha fazla ayrıntıya ulaşmış olursunuz. Kaliteli ve dayanıklı parçalar kullanmak bilgisayar performansınızı ve aldığınız verimi artırır. Asus N56VZ serisi notebook bataryası (pili) 64N23A 5ml parfüm hediyeli̇ fiyatı merak edilir. Kaliteli ve dayanıklı bilgisayar parçalarına uygun fiyatlarla ulaşmanız avantajlı olur. Bu ürüne Trendyol’un özel kampanyalarından ve indirimlerinden faydalanarak uygun fiyatlarla ulaşmanız mümkündür.