Arbor 27 Artist Pocket Rocket Cruiser

5.993 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Arbor 27 Artist Pocket Rocket Cruiser

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FREEDOM Satıcı Ünvanı: POZİTİF BERSAN İNŞAAT TİCARET VE ISI SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0164002439800018 Vergi Kimlik Numarası: 1640024398
    Bu ürün FREEDOM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arbor 27 Artist Pocket Rocket CruiserCruiser Tahta - 7 ply Sustainable Canadian Maple (Premium Palisendar Wood üst)Tahta boy: 27", genişlik: 7,75"Cruiser Truck - Paris Street 108mmCruiser Tekerlek - Arbor Sucrose Initiative 61mm, 78ACruiser Rulman - ABEC 7Cruiser Grip - Die-Cut ZımparaCruiser Wheelbase - 14"Contact Patch: 36.0mm // Offset: 2.5mmAğacı ekolojik olarak sürdürülebilir kaynaklardan temin edilmiştir.Cruising için tasarlanmıştır.ARBOR HAKKINDA:Arbor 20 senedir el hünerine ve çevreye bağlılığını göstererek dünyanın en iyi skateboard’larını üretiyor. Arbor, performans, kalite, sürdürülebilirlik ve planetimizin korunmasına adanmış bir marka. Hayatımızın en güzel zamanları belki de skateboard yaparken geçen zamanlar. Orada olmak, arkadaşlarla birlikte sürmek, işte bu anlar Arbor ruhunu paylaşan atletler, sanatçılar ve elçiler tarafından sizin için daha da özel bir hale getiriliyor – Arbor Collectiveİlk gününden itibaren Arbor Collective “Returning Roots” isimli programıyla ormanları koruyan ve yenileyen gruplara bağış yapıyor. Bağışlar özellikle Hawai’deki Koa ormanına gidiyor ve bu sayede Arbor dünyamıza ve bizi biz yapan board kültürüne aldıklarının en azından bir kısmını geri verme şansı yakalıyor. Yaklaşık 1000 yıl önce Hawaii’li yerlilerin Koa tahtalarını kullanarak sörf’ü icat ettikleri biliniyor. Günümüzde tutkun olduğumuz tüm board sporları bu kültürün direkt mirası.”The Hawiian Legacy Reforestation Initiative” bağış programımızdaki en büyük partnerimiz. Bu kuruluş sadece ağaç yetiştirmiyor, tepeden tırnağa ormanları tekrar yetiştiriyorlar. Bugüne kadar tam 300.000 Koa ağacı yetiştirdiler.

Ürün Özellikleri

  • Model Longboard
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver