ANATOLİA BOTANİK Dünya Üzerinde En Hızlı Yetişen Ağaç Tohumu Paulownia 100 Adet

79,90 TL

Ürün Bilgileri

ANATOLİA BOTANİK Dünya Üzerinde En Hızlı Yetişen Ağaç Tohumu Paulownia 100 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ANATOLİA BOTANİK Satıcı Ünvanı: EMRE KAHRIMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4880760786
    Bu ürün ANATOLİA BOTANİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paulownia Tohumu Kendin Büyüt Paulownia (Çin Kavağı) Çimlendirme Paulownia ana vatanı Çin olan, çok hızlı büyüyen, içinde ülkemizin de bulunduğu Kuzey Yarıküre’de yaklaşık 24 milyon dekar arazide ve özellikle kerestesi için yetiştiriciliği yapılan bir ağaçtır. Ortalama ömrü 70 yıl olup, 5 yılda ekonomik kesime gelebilmekte ve ertesi yıl kesim yerinden tekrar sürgün vermektedir. Dolayısıyla bir kere dikim yapıldıktan sonra aynı bitkilerden 60-70 yıl kadar verim elde edilebilmektedir. Paulownia tohumları 21-60 gün gibi uzun bir sürede çimlenir. Paulownia tohumlarınızı dikimden önce 10 gün oda sıcaklığındaki suda bekletmeniz çimlendirme oranını hızlandıracaktır. Günde en az 12-14 saat gün ışığı istediğinden bahar ve uzun gün ekimleri daha başarılı olacaktır. Tohumlar 15-20 °C de 21-60 günde çimlenir. Nemi koruma amaçlı sera uygulaması iyi sonuç vermektedir. Çimlenme ve filiz döneminde dikkatlice dış etmenlerden koruyarak geliştirin. Fidelenen bitkiler (ortalama 8 hafta) son donlardan sonra derin kazılarak havalandırılmış toprağa kalıcı yerlerine alınır. İlk yıl düzenli sulama ister. Bu dönemde gübreleme yapabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Tip Bitki Tohumları
  • Miktar 100
Geri Bildirim Ver