ALTINİXİR Kırkkilit Otu(at Kuyruğu Otu) Yağı 50ml

199,80 TL

Ürün Bilgileri

ALTINİXİR Kırkkilit Otu(at Kuyruğu Otu) Yağı 50ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALTINİXİR Satıcı Ünvanı: YİĞİT DAHİ BAŞKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1480676908
    Bu ürün ALTINİXİR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Atkuyruğu yağı, atkuyruğu bitkisinin saplarından elde edilen oldukça faydalı bir yağdır. Altınixir markası, hem çok yönlü hem de etkili, üstün kaliteli bir atkuyruğu yağı sunmaktadır. Altınixir'in atkuyruğu yağı %100 saf ve doğal olup, atkuyruğu saplarının smaserasyonundan elde edilir. Bu yöntem, nihai üründe tüm doğal özelliklerin ve faydaların korunmasını sağlar. Atkuyruğu yağı, sağlık için önemli olan bir mineral olan silika bakımından zengindir. Altınixir'in atkuyruğu yağının en önemli faydalarından biri saç ve tırnak sağlığını iyileştirme yeteneğidir. Silikanın saçları ve tırnakları güçlendirdiği, onları daha esnek ve kırılmaya daha az eğilimli hale getirdiği bilinmektedir. Silika cilt elastikiyetini ve hidrasyonunu artırmaya yardımcı olduğundan, atkuyruğu yağı da cilt sağlığını iyileştirebilir. Altınixir'in atkuyruğu yağı da sağlık yararları için yaygın olarak kullanılmaktadır. Silika'nın kemik sağlığını iyileştirmesinin yanı sıra bağışıklık sistemini güçlendirdiği bilinmektedir. Atkuyruğu yağı aynı zamanda vücudu serbest radikallerin neden olduğu hasarlardan korumaya yardımcı olabilecek zengin bir antioksidan kaynağıdır. Atkuyruğu yağı saç, tırnak ve sağlık yararlarının yanı sıra cilt bakımı ve kozmetik ürünlerinde de mükemmel bir bileşendir. Nemlendirici ve besleyici özellikleri onu kuru ve hassas ciltler için etkili bir tedavi haline getirir ve ayrıca ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı olabilir. Sonuç olarak Altınixir'in atkuyruğu yağı hem çok yönlü hem de etkili çok faydalı bir yağdır. Altınixir'in atkuyruğu yağı, ister saç, tırnak ve sağlık yararları için, ister cilt bakımı ve kozmetik ürünlerinde bir bileşen olarak kullanın, mükemmel bir seçimdir. %100 saf ve doğal formülü, istenen sonuçları verecek yüksek kaliteli bir ürün almanızı sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 31 - 50 ml
Geri Bildirim Ver