ALLGOO Klima Serum Hortumu 1 Top 100 Mt

1.359,59 TL

Ürün Bilgileri

ALLGOO Klima Serum Hortumu 1 Top 100 Mt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ermiya Satıcı Ünvanı: MEHMET DOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3040059048
    Bu ürün Ermiya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Allgoo Klima Serum Hortumu 1 Top 100 mt

Klima, modern dünyanın vazgeçilmez ihtiyaçlarından bir tanesidir. Bu önemli ihtiyacın kusursuz bir şekilde çalışabilmesi adına klima serum hortumu oldukça önemlidir. Siz de klimanızın hortumunu değiştirmek istiyorsanız Allgoo klima serum hortumu 1 top 100 mt seçeneğine güven içinde tercih edebilirsiniz. Ürün, kaliteli materyallerin çeşitli işlemlerden geçmesi sonucunda tasarlanır. Bu özelliği sayesinde uzun süre müşteri isteklerinin ve ihtiyaçlarının cevaplandırılmasına kaynaklık ederken klimanın kusursuz bir şekilde çalışmasına ön ayak olur. Beklenmeyen ani darbe ya da çarpmalara karşı oldukça dayanıklıdır. Çatlama, kırılma gibi müşterileri rahatsız eden çeşitli durumların görülmesi söz konusu değildir. Siz de dayanıklı ve sağlam materyallerin çeşitli işlemlerden geçmesi sonucunda üretilen, uzun süre kullanım ömrüne sahip olan ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Kaliteli ham madde
  • Uzun kullanım ömrü
  • Ergonomik tasarıma sahip yapı

Ergonomik Allgoo 1 Top 100 mt Klima Serum Hortumu

Ergonomik Allgoo 1 Top 100 mt Klima Serum Hortumu

Allgoo klima serum hortumu ergonomik bir tasarıma sahiptir. Ergonomik tasarımı sonucunda ürün, kullanışlı ve işlevsel bir yapıdadır. İşlevsel yapısı sonucunda enerji tasarrufu yapılmasına olanak tanır. Bu özelliği ürünün müşteriler tarafından büyük beğeni ile karşılanmasına kaynaklık eder. Aynı zamanda ideal tasarımı sonucunda pek çok değişik model ve markaya sahip olan klima ile rahat bir şekilde uyum sağlar. Uyum sağlayan yapısı ürünün oldukça geniş bir kullanım alanına sahip olmasına kaynaklık ederken müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilmesine aracı olur. Aynı zamanda esnek bir yapıya sahiptir. Esnek yapısı sayesinde çeşitli köşe ve kıvrımlarda kolay bir şekilde kullanılır. Klimadan yüksek performans alınabilmesine aracılık eder. Siz de ergonomik tasarımı sonucunda işlevsel ve kullanışlı bir yapıya sahip olan, kıvrımlarda kolay bir biçimde şekillenen ürünü güven içinde temin edebilirsiniz.

Allgoo 1 Top 100 mt Klima Serum Hortumu Yorumları

Allgoo 1 Top 100 mt Klima Serum Hortumu Yorumları

Allgoo klima serum hortumu 1 top 100 mt yorumları ürünün oldukça kullanışlı ve işlevsel bir yapıya sahip olduğunu ortaya koyacak niteliklerde bulunur. Ürün, bir top yani 100 mt olarak müşterilere ulaştırılır. İdeal uzunluğa sahip olan ürün, çok sayıda kişinin sıklıkta tercih ettiği seçeneklerden bir tanesi olmayı başarır. Aynı zamanda ideal uzunluğu sonucunda çok sayıda değişik klima ile rahat bir şekilde uyum sağlar. Müşterilerin istek ve ihtiyaçları kapsamında değişik özelliğe sahip olan ortamlara uyum sağlar. Ürünün geniş kullanım alanına sahip olmasına neden olan özelliklerinden bir tanesi de ideal boyutudur. Allgoo klima serum hortumu 1 top 100 mt kullananlar üründen oldukça memnundur. Siz de 100 mt olarak müşterilere ulaştırılan, pek çok değişik mekanda rahat bir biçimde kullanılan kaliteli ürünü tercih edebilirsiniz.

Allgoo 1 Top 100 mt Klima Serum Hortumu Fiyatı

Allgoo 1 Top 100 mt Klima Serum Hortumu Fiyatı

Allgoo klima serum hortumu 1 top 100 mt fiyatı değişik ekonomik gelir düzeyine sahip olan pek çok müşterinin kolay bir biçimde karşılayabileceği miktar aralığında yer alır. Klima serum hortumu; oturma odası, salon, çocuk odası gibi pek çok değişik mekanda rahat bir biçimde kullanılır. Bu özelliği sayesinde oldukça geniş bir kullanım alanı bulur. Ürün, oldukça dayanıklı ve sağlam bir yapıya sahiptir. Sağlam ve dayanıklı yapısı sonucunda uzun süre müşteri istek ve ihtiyaçlarının rahat bir biçimde karşılanmasına kaynaklık eder. Aynı zamanda şeffaf renk seçeneğine sahiptir. Renk açısından sunduğu avantaj ürünü müşteriler tarafından büyük beğeni ile karşılanmasına kaynaklık eder. Siz de çok sayıda kişinin rahat bir biçimde karşılayabileceği miktar aralığında bulunan, şeffaf renk seçeneğine sahip ürünü Trendyol aracılığı ile satın alabilirsiniz.