Ahtek Ahşap 9 Taş Akıl, Zeka Ve Strateji Oyunu (dokuztaş, Dokuz Taş)

104 TL

Ürün Bilgileri

Ahtek Ahşap 9 Taş Akıl, Zeka Ve Strateji Oyunu (dokuztaş, Dokuz Taş)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AHTEK AHŞAP HEDİYELİK EŞYA Satıcı Ünvanı: AHMET TEKİNDUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8360151335
    Bu ürün AHTEK AHŞAP HEDİYELİK EŞYA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 9 TAŞ OYUNU 9 taş oyunu birbiriyle bağlantılı 3 karenin iç içe geçirilmesi ve 9 adet taş yardımıyla oynanan çok eski bir oyundur. Oyunun amacı rakibin taş sayısını ikiye indirmektir. Hem keyifli hem de kazanımı bol bir oyundur. Özelikle erken yaşlarda oynanmaya başlanırsa çocuğun stratejik düşünme becerisine inanılmaz katkısı olacağını söyleyebiliriz. 9 TAŞ OYUNU KAZANIMLARI 9 Taş oyunu sayesinde strateji becerileriniz gelişir. Görsel algı becerileriniz de gelişir. İki kişi arasında oynandığı için iletişim becerileri de gelişebilir. Oyunu kazanmak için her an dikkatli olmanız gerektiği için dikkat ve konsantrasyon üzerinde de ciddi etkileri vardır. Hızlı ve mantıklı karar alma mekanizmasını kuvvetlendirir. Son olarak ise olaylara farklı bir bakış açısından bakmanıza olanak sağlar.
  • 9 TAŞ OYUNU NASIL OYNANIR? 9 taş oyunu, iki kişilik bir oyundur. Oyuncuların her biri farklı renkte 9 adet taşa sahip olur. Oyuna kura ile başlanır. Herhangi bir rengin diğerine üstünlüğü yoktur. Oyun tahtası boş şekilde önce ortaya konur ve oyuncular 3 taşı yatay ya da dikey olarak yan yana koymaya çalışırlar. Burada dikkat edilmesi gereken şey ise taşların çapraz olarak yan yana gelmesinin bir şey ifade etmemesidir. Yatay ya da dikey olarak 3 taşı yan yana koyan oyuncu, rakibin dilediği bir taşını alarak oyun platformunun dışına çıkarır. Eğer rakibiniz hali hazırda 3’lü bir set yaptıysa o seti bozamazsınız. Yani o 3’lüden taşı alıp oyun dışına çıkaramazsınız. Elinizdeki tüm taşları platforma koyduktan sonra oyun başka bir hal alıyor ve bu sefer de rakibinizin taşlarını azaltmaya çalışıyorsunuz. Oyun platformu üzerinde taşlarınızı bir birim olacak şekilde ileri geri ya da sağa ve sola hareket ettirebilirsiniz. Amaç yine 3’lü bir set ya da diğer bir adıyla kilit oluşturmaktır. Oluşturduğunuz her 3’lü set sonrası rakibinizin bir taşını oyun dışına almaya hak kazanırsınız. Burada da yukarıda bahsettiğimiz kural geçerlidir rakibin hali hazırda 3’lü bir seti varsa onu bozamazsınız. Oyunun en önemli kuralları, eğer oyunculardan birinin 3 taşı kalırsa artık istediği taşı istediği yere koymaya hak kazanır. Yani sadece bir birim ilerletme kuralı geçerliliğini yitirir. Son olarak 2 taşı kalan oyuncu oyunu kaybeder.
  • KUTU İÇERİĞİ: 1 adet 3 mm Çift taraflı MDF’den 25x25 cm boyutlarında ahşap oyun platform 3 mm Çift taraflı MDF’den 9 adet kırmızı 9 adet siyah taşlar (renkler farklılık gösterebilir.)

Ürün Özellikleri

  • Oyuncu Sayısı 1-2 Kişi
  • Yaş 9+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Ahtek Ahşap 9 Taş Akıl, Zeka ve Strateji Oyunu (Dokuz Taş)

Oyun, çocuğun çeşitli alanlarda kendini geliştirmesini sağlayan önemli aktivitelerden biridir. Bu önemli aktivitenin yerine getirilmesini sağlayan çok sayıda oyun çeşidi bulunur. Bu çeşitler arasından Ahtek ahşap 9 taş akıl, zeka ve strateji oyunu (dokuztaş, dokuz taş) seçeneği, özellikleri sayesinde öne çıkar. Ürün, çocukların bilişsel alanda kendilerini geliştirmelerine olanak tanır. Çeşitli stratejiler geliştirerek problem çözme ya da karar verme gibi temel becerileri hızlı ve rahat bir şekilde kazanılmasına kaynaklık eder. Aynı zamanda çocukların eğlenceli ve keyifli bir şekilde zaman geçirebilmelerine yardımcı olur. Oyun, iki kişiliktir. Böylece ebeveynler ve çocukların bir arada zaman geçirmesine katkıda bulunur. Bu özelliği sayesinde çok sayıda kişi tarafından sıklıkla tercih edilen oyun çeşitlerinden biri halindedir. Siz de bu kaliteli oyunu deneyimleyebilirsiniz.

  • Kaliteli yapı
  • Bilişsel gelişim
  • Strateji ve zeka temelli

Eğlenceli Ahtek Ahşap 9 Taş Akıl, Zeka ve Strateji Oyunu

Eğlenceli Ahtek Ahşap 9 Taş Akıl, Zeka ve Strateji Oyunu

Ahtek 9 taş oyunu, oldukça kaliteli ve sağlam bir yapıda bulunur. Dayanıklı yapısı sonucunda, oyun esnasında görülen çeşitli kazalara karşı oldukça sağlam bir performans sergiler. Böylece kırılma ya da zedelenme gibi istenmeyen durumların görülmez. Aynı zamanda ürün, çocuklara sağlığına zarar verecek herhangi bir madde içermez. Bu özelliği sayesinde ebeveynlerin gönül rahatlığı ile tercih ettiği seçeneklerden biri olur. Ahtek zeka oyunu, tasarım özellikleri sayesinde çocukların bilişsel ve psikomotor alanda gelişmesine olumlu yönde katkıda bulunur. Çeşitli stratejiler geliştirilmesini sağlayarak düşünme, karar verme veya problem çözme gibi temel becerilere hakim olabilmesine kaynaklık eder. Aynı zamanda oyun esnasında kaybetmeyi ve kazanmayı öğrenerek hayata karşı tecrübe edinir. Siz de çocuğunuzun bilişsel alanda kendisini geliştirmesini istiyorsanız, kaliteli ve sağlam yapıdaki ürünü tercih edebilirsiniz.

Ahtek Ahşap 9 Taş Akıl, Zeka ve Strateji Oyunu Yorumları

Ahtek Ahşap 9 Taş Akıl, Zeka ve Strateji Oyunu Yorumları

Beğeni kazanan bu ürün, iki kişinin bir arada oynayacağı forma sahiptir. Bu özelliği sonucunda ebeveynler ile çocukların kaliteli ve eğlenceli zaman geçirmelerine yardımcı olur. Çocuklar ile ebeveynler arasındaki iletişimin güçlenmesine olumlu yönde katkıda bulunur. Aynı zamanda ürün, iki kişinin birlikte oynayacağı yapısı sonucunda çok çocuğa sahip ailelerin de favori oyuncaklarından biri olur. Kardeşlerin bir arada eğlenceli şekilde zaman geçirebilmelerini kaynaklık ederek paylaşmayı öğrenmelerini sağlar. İş bölümü ya da dayanışma gibi temel becerilerin rahat ve kolay şekilde öğrenebilmesini katkı sağlar. Ahtek ahşap 9 taş akıl, zeka ve strateji oyunu (dokuztaş, dokuz taş) yorumları, çocukların oyunu beğeni ile karşıladığını ortaya koyacak niteliklerdedir. Siz de çocuğunuz ile hem eğlenceli hem kaliteli şekilde zaman geçirmek istiyorsanız bu oyunu keyifle oynayabilirsiniz.

Ahtek Ahşap 9 Taş Oyunu Fiyatı

Ahtek Ahşap 9 Taş Oyunu Fiyatı

Dikkat çeken ürün içerisinde 1 adet ahşap oyun zemini, 9 adet kırmızı renkli oyun taşı ve 9 adet siyah renkli oyun taşı yer alır. Ürün, ahşap ham maddenin çeşitli işlemlerden geçmesi sonucunda tasarlanır. Bu özelliği sayesinde oldukça hafif bir yapıdadır. Hafif yapısı, ürünün kolay ve rahat bir şekilde taşınabilmesini aracılık eder. Taşıma kolaylığı sonucunda çeşitli mekanları rahat bir şekilde götürülen ürün, çocukların sıkıldığı ortamlarda eğlenerek zaman geçirebilmesine olanak tanır. Çeşitli araba ve uçak yolculuklarında çocuklarda görülen ağlama ya da huzursuzluk gibi ebeveynleri rahatsız eden durumların önüne geçer. Ahtek ahşap 9 taş akıl, zeka ve strateji oyunu (dokuztaş, dokuz taş) fiyatı da müşterileri memnun edecek aralıkta bulunur. Siz de çocukların eğlenceli ve kaliteli şekilde zaman geçirmesine olanak tanıyan ürünü Trendyol aracılığı ile satın alabilirsiniz.