Adawall BETA 1103 Minimal Geometrik Desen Damalı Desenli Duvar Kağıdı 16,5m4

1.850 TL
Boyut/Ebat: 106 x 1560
106 x 1560

Ürün Bilgileri

Adawall BETA 1103 Minimal Geometrik Desen Damalı Desenli Duvar Kağıdı 16,5m4

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Loop Interior Satıcı Ünvanı: DENİZ ARIKTEKİN CAVILDAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0780357241
    Bu ürün Loop Interior tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • “Less is more”… Ludwig Mies van der Rohe isimli mimarın modernizm ile beraber popülerlik kazanan ve evrensel şekilde benimsenmeye hızla devam eden bu tabiri, “Beta” koleksiyonunun oluşum sürecinde bizi besleyen anahtar bir motto oldu. “Az olan daha fazladır.” “Az ve öz.” gibi manalar ifade eden bu söylem, abartılı detaylardan arındırılmış sade ve akıcı bir tasarımın
  • gösterişli bir tasarımdan çok daha güçlü olabileceği iddiasını ortaya koymaktadır. İlk duyduğunuzda kulağa fazla cesur gelen bu yaklaşımı, yeni koleksiyonumuz “Beta”yı inceledikten sonra tekrar değerlendirmenizi öneririz! Minimalist tasarımda çığır açacak olan yeni koleksiyonumuz, modern sanatın çarpıcı sadeliğini ve sofistike zarafetin göz alıcı derinliğini kanıtlar niteliktedir. “Alfa” koleksiyonunun devamı özelliğinde olan ve ikinci cilt olarak tasarımlanan “Beta”, AdaWall’un zirvedeki yerini sağlamlaştıran çok özel bir tasarım serisini sizlere sunmaktadır. Geometrik şekillerin incelikle harmanlandığı konformist modelleri, soyut geçişler ile kompozisyon edilmiş ilham verici ikonik desenleri içeriğinde bulunduran “Beta” sizler için unutulması imkânsız bir dizi deneyim olacak… Adawall Beta Serisi'nden Adawall BETA 1103 Minimal Geometrik Desen Desenli Duvar Kağıdı 16,5m2 Tüm iç mekanlarda kullanıma uygundur. Duvar kağıdı tutkalı ile uygulama yapılmaktadır. Hafif ıslak bir bezle temizleyebilirsiniz. Ürün ışığa dayanıklıdır. Rulo halinde satılır. Ölçü hesaplama için bize ulaşabilirsiniz. Birden fazla rulonun açılması durumunda iade kabul edilememektedir. Nasıl ölçü almalıyım? Uygulama yapılacak alanın uzunluk ve genişliğini ölçmeli ve ölçerken 5cm pay bırakmayı ihmal etmemelisiniz. Ölçmüş olduğunuz uzunlukları çarparak ihtiyacınız olan metrekare’yi tespit edebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Özellik Yapışkan Gerekli
  • Renk Altın
  • Desen Figür
  • Kullanım Alanı Salon / Oturma Odası
Geri Bildirim Ver