Adapey Abaza Peyniri 1000 Gr

286 TL
(286 TL / kg)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Adapey Abaza Peyniri 1000 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: adapey Satıcı Ünvanı: ADAPEY SÜT ÜRÜNLERİ GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0007061848600022 Vergi Kimlik Numarası: 0070618486
    Bu ürün adapey tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • ABAZA PEYNİRİ, Anavatanı Kafkasya olan Abaza Peyniri adını da Abhazya devletinden almaktadır. Türkiye’nin yöresel peynir çeşitleri arasında yer alan Abaza peyniri
  • Sakarya, İzmit, Bolu, Düzce gibi illerde bulunan Abazaların geleneksel üretim yöntemleri ile üretilmektedir. Abaza peyniri, temiz hava ve bitki çeşitliliği bol olan yaylalarda yetiştirilen genellikle inek sütünden imal edilmektedir. Yılın her ayı peynirler, sütün mayalanması ve pıhtının haşlanması ve ardından da şekil verilip salamuraya atılması yoluyla sadece süt ve maya ile üretilen Abaza peyniri, salamura peynir çeşitleri arasında bulunan hafif tuzlu bir peynirdir. Nasıl Gönderiyoruz! Sipariş verdiğiniz ürünleriniz maske ve eldiven kullanılarak özenle paketlenir. Isı yalıtımlı özel termal paketlere yerleştirilen ürünlerinizin altına Özel buz koyulur. Hava kanallı buz ayırıcı ile buzların ürüne temas etmesi engellenir ve ürünlerin üst kısmına da steril edilmiş buz tankları yerleştirilir. Böylece ürünleriniz size gelene kadar soğuk zincir kırılmadan steril şartlarda muhafaza edilir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

Adapey Abaza Peyniri 1000 Gr Trendyol'da

Adapey abaza peyniri 1000 gr anavatanı Kafkasya olan adını Abhazya devletinden alan yöresel bir peynirdir. Sakarya, Bolu, İzmit, Düzce gibi illerde bulunan abazaların geleneksel özel üretim yöntemleri ile üretmiş olduğu doğal bir tattır. Damaklara hitap eden özel tadı ve vücut sağlığını koruyan geliştirici özellikleriyle oldukça ilgi görür.

 
  • % 100 organik
  • Yöresel lezzet
  • Vitamin deposu

Adapey Abaza Peyniri 1000 Gr Özellikleri

Adapey Abaza Peyniri 1000 Gr Özellikleri

abaza peyniri 1000 gr özellikleri yaylalarda yetiştirilen ürünün özel tadını ve vücut sağlığını destekleyen yapısını ön plana çıkarır. İnek sütünden imal edilen bu ürün sütün mayalanması, haşlanması ve ardından şekil verilip salamuraya atılmasıyla üretilir. Sadece süt ve maya ile üretilen bu peynir hafif tuzlu ve lezzetlidir. Isı yalıtımlı termal paketlere konularak altına özel buz yerleştirilir. Buzlarla temas etmeden serin ortamda hijyenik şekilde muhafaza edilir. İçerisinde bulunan vitaminler sindirim sistemini rahatlatarak vücut gelişimini hızlandırabilir. Buzdolabı içerisinde muhafaza ederek uzun süre sağlıklı ve rahat şekilde tüketebilirsiniz. Kahvaltılarda dilimleyerek gelen misafirlerinize şık sofra sunumları yapabilirsiniz. Kahvaltı ve böreklerin vazgeçilmez ürünlerinden olan bu peynir, özel tadı ve geniş kullanım alanı ile sıklıkla tercih edilir. Pek çok farklı yemeğe katarakta bu eşsiz lezzetin keyfine varabilirsiniz. Kalsiyum, protein ve B2 vitaminleri bakımından zengin olup sindirim sisteminin güçlenmesine katkı sağlayabilir. Vücudun direnç kazanmasını sağlayarak kemik erimesi gibi rahatsızlıkları önleyebilir. Mikroplara karşı koruma kalkanı oluşturabilen oldukça sağlıklı bir üründür.

 

Adapey Abaza Peyniri 1000 Gr Kullanımı

Adapey Abaza Peyniri 1000 Gr Kullanımı

Adapey abaza peyniri enfeksiyon riskini önemli ölçüde azaltabilen şifa deposu bir üründür. Çocukların gelişiminde oldukça etkili olup lezzeti, damakta iz bırakan tadı ve zengin vitamin değerleri ile sıklıkla tercih edilir. Her damak tadına hitap eden lezzetli ve beyaz peynir çeşitlerindendir. İhtiyaç ve damak zevkinize özel dizayn edilmiş olup istediğiniz miktarda satın alabilirsiniz. Uzun süreli kahvaltı sofralarında yer edinen besin değeri yüksek bu ürün sağlıklı bir besin kaynağıdır. Steril şekilde paketleyerek uzun süre dolaplarda bekletebilirsiniz. Adapey abaza peyniri 1000 gr yorumları vitamin değerlerini karşılayan bu ürünün sağlıklı ve geliştirici özelliklerini ortaya çıkarır. En çok tercih edilen popüler peynir ürünleri arasında yer alır. Meze, börek, fırında makarna ve haydari gibi pek çok yemek içerisinde kullanabileceğiniz vücudunuzun ihtiyaç duyduğu enerjiyi kazanmanıza olanak sağlayan besin değeri yüksek bir üründür. Vücudu koruyarak dirençli hale getiren bu ürünü müşteri yorum ve değerlendirmelerini analiz ederek doğru ve bilinçli şekilde satın alabilirsiniz.

 

Adapey Abaza Peyniri 1000 Gr Fiyatı

Adapey Abaza Peyniri 1000 Gr Fiyatı

Adapey abaza peyniri 1000 gr fiyat ambalaj miktarı ve marka kalitesine göre değişkenlik gösterebilir. Farklı görev ve kullanım alanlarına göre kategorize edilen uygun fiyat seçenekleri ile alabileceğiniz bütçe dostu bir üründür. Özel tadı ve şık sunumu ile sofranızı şenlendiren bu ürün her damak zevkine hitap edebilir. Yüksek direnç kazanmanızı sağlayarak dinamik ve keyifli bir gün geçirmenizi sağlar. Omlet gibi kahvaltılık yemeklerin yanında ikram edebileceğiniz lezzetli ve sağlıklı bir gıdadır. Bu peyniri tost ve sandviç yapımında da kullanabilirsiniz. Domates ve zeytin gibi ürünlerle de kahvaltılarda muhteşem uyum sağlayan bu peynir kalsiyum içeriğiyle kemik ve kas sisteminizi geliştirebilir. Simit ve poğaça yanında tüketerek günün her anı yüksek enerji depolayabilirsiniz. Yumuşaklığı sayesinde ağızda kolaylıkla dağılabilen bu ürün hoş tadıyla damakta iz bırakır. Her türlü kahvaltılığın ve yiyeceğin yanına yakışan sağlıklı bir üründür. Dilerseniz böreklerin içerisinde ya da makarnaların üzerine serpiştirerek kullanabileceğiniz bu lezzeteTrendyol'dan ulaşabilirsiniz.